Sunstroke PM

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sunstroke PM er et funkband fra Århus som i 2009 udsendte deres debutalbum. Albummet er et livealbum som blev optaget 5. majVoxhall i Århus.

Free To Funk[redigér | rediger kildetekst]

Bandet fik en del opmærksomhed i Danmark, da de annoncerede eventen "Free To Funk" den 1. april. Selvom mange måske troede det var en aprilsnar, så annoncerede bandet, at de første 100 gæster med en fribillet afhentet i en af "Stereo Studio"s musikforretninger i Århus, ville få 100 kroner for at møde op. Formålet var at fylde salen når der skulle optages livealbum samt DVD.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.