Susanne Juhasz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Susanne Juhasz
Susanne Juhasz 7.jpg
Susanne Juhasz i 2019.
Personlig information
Født 5. december 1972 (48 år)
Aarhus
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Filmskuespiller, skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Susanne Juhasz (født 5. december 1972 i Aarhus) er dansk manuskriptforfatter, skuespiller og filmproducent. Hun er uddannet fra Statens Teaterskole i 2000. I 2002 modtog hun for sin rolle i Gert Fredholms spillefilm "At klappe med en hånd" bodilprisen for bedste kvindelige birolle, ligesom hun blev nomineret til Robertprisen. I 2004 modtog Susanne DR prisen for bedste skuespiller. Juhasz har siden været nomineret til Robertprisen for sin hovedrolle i Oliver Ussings spillefilm "Regel nummer 1" I 2019 skrev Susanne manuskriptet til spillefilmen "Ninna" som hun selv spiller hovedrollen i, den fik premiere i de danske biografer 7 november 2019. I starten af 2021 starter optagelserne til hendes nyeste spillefilm " Majas Løfte", en nervepirrende thriller, som hun har skrevet manuskriptet til.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Film[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi