Swiss School of Business Research

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Swiss School of Business Research også kendt som SSBR er en privat handelsskole.[1] Skolen har kontorer i Zürich (Schweiz) og et campus i Barcelona (Spanien).

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Swiss School of Business Research GMBH blev stiftet i juni 2020 i Zürich og blev akkrediteret af EduQua i september 2020. EduQua er et akkrediteringsorgan, der er anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering. SSBR har fået godkendelse til at udstede bachelor-, master- og doktorgrader. SSBR blev også et godkendt center for OTHM-kvalifikationer i september 2020. I november blev SSBR en godkendt Google for Education- institution (nu Google Workspace for Education Fundamentals).

Selvom Swiss School of Business Research er en online-institution, har de adgang til et campus i Barcelona, Spanien til præsentationstimer.

Siden 2021 har Swiss School of Business Research arrangeret partnerskabsaftaler med mere end et dusin universiteter og handelshøjskoler verden over, der tilbyder SSBR-kurser på lokalt niveau.[2]

Akademiske programmer[redigér | rediger kildetekst]

Swiss School of Business Research tilbyder erhvervsuddannelser på bachelor-, master- og ph.d.-niveau undervist på engelsk.

Uddannelserne omfatter bachelorgrad i International Management med forskellige specialiseringer såsom International Management, Digital Marketing, Entrepreneurship and Sports Management, også Doctor of Business Administration (DBA) og Doctor of Philosophy in Management (PhD). I juni 2021 introducerede SSBR et nyt program: Ph.D by Portfolio eller Doctor of Philosophy ved udgivelse.[3] Denne grad kan afsluttes inden for et år. Prisen giver kandidater mulighed for at opnå akademisk anerkendelse for allerede eksisterende forskning, omfattende forskningskompetencer og fagviden, der opfylder et ph.d.-niveau. Programmet gennemføres online.

Akkrediteringsstatus[redigér | rediger kildetekst]

Swiss School of Business Research er professionelt akkrediteret af det vigtigste schweiziske uddannelsesorgan EduQua.[4] EduQua certificering er et schweizisk kvalitetsmærke for voksen- og videregående uddannelsesinstitutioner og et akkrediteringsorgan anerkendt og støttet af den schweiziske konfødererede regering.[5]

SSBR er også et godkendt center for OTHM-kvalifikation [6]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Arkiveret kopi". Arkiveret fra originalen 14. november 2021. Hentet 14. november 2021.
  2. ^ https://www.ssbr-edu.ch/accreditations-memberships/.html (Webside ikke længere tilgængelig)
  3. ^ "PhD by portfolio". Arkiveret fra originalen 14. november 2021. Hentet 14. november 2021.
  4. ^ "Eduqua".
  5. ^ "Certified institutions". alice.ch (britisk engelsk). Hentet 2021-06-06.
  6. ^ "Approved centres".
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.