Diskussion:2020

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Inkluderer vi jubilæer?[rediger kildetekst]

Da jeg skulle til at tilføje 75-året for afslutningen på 2. verdenskrig og oprettelsen af FN tænkte jeg om det nu ville passe ind? --Amargaard (diskussion) 7. dec 2019, 19:56 (CET)

Forudsigelser?[rediger kildetekst]

Afsnittet "Forudsigelser og planlagte hændelser" virker forvirrende. Er der tale om forudsigelser som gik i opfyldelse, eller som ikke gjorde, eller begge dele? Det virker også underligt at en liste med spekulative forudsigelser også inkluderer 100 året for genforeningen, som er en fastlagt historisk begivenhed. Afsnittet trænger til en introduktion og en gennemgang med kritisk redigering. MHS~dawiki (diskussion) 3. jun 2021, 13:14 (CEST)

Jeg har fjernet afsnittet, der overvejende stammede fra 2008. Der sker trods alt en del på 12 år. Forudsætninger kan ændre sig, og planer bliver opgivet. --Dannebrog Spy (diskussion) 3. jun 2021, 13:22 (CEST)