Diskussion:Aurehøj Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gentofte Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Gentofte, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Gentofterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Skolens rektor, Marianne Zibrandtsen, er bl.a. kendt for sine udtalelser angående reformen.

Her bør det nok præciseres, hvilken reform, der tales om. Formodentlig er det gymnasiereformen fra 2004, men det kunne også være gymnasiereformen fra 1988 eller for den sags skyld den igangværende kommunalreform.--Heelgrasper 19. dec 2005 kl. 17:32 (CET)

- heh, det er specificeret nu :) (Hvordan laver man indrykning?) Njalle 19. dec 2005 kl. 17:36 (CET)

Indrykning laves ved at sætte et kolon forrest (som her). Yderlige indrykning kan laves ved at sætte flere kolonner foran.--Heelgrasper 19. dec 2005 kl. 17:39 (CET)

Tidligere navn[rediger kildetekst]

Hvad hed skolen før den skiftede navn i 1919?

I 1919 blev skolen imidlertid statsskole og skiftede navn til Aurehøj, efter en nærliggende høj.

Santac 18. mar 2006 kl. 09:36 (CET)

Jf. litteraturpriser.dk hed det Ingeborg Helms' Skole. Der kan forøvrigt hentes yderligere info på den side om skolens navn, der har skiftet flere gange siden. --Heelgrasper 18. mar 2006 kl. 18:12 (CET)

Selvejende[rediger kildetekst]

Der står: men gymnasiereformen af 2004 betyder, at skolen snart bliver selvejende.

Er det ikke kommunalreformen, der har dén konsekvens?

Jf.: http://www.uvm.dk/kommunalreform/

Vh --Bjørn Andersen 18. mar 2006 kl. 10:18 (CET)

Vedrørende årstal[rediger kildetekst]

Hej Allesammen, Jeg er en smule forvirret med hensyn til hvordan de tidligere (kendte) elever dateres: Flere steder er årstallet ud for personerne baseret på studiestart andre steder er det året for dimittering (student)? - Jeg hælder personligt mest til at benytte det sidst nævnte. Svar udbedes.

Mvh hilsen, En gammel Aurehøjianer (student anno 2011)

Enig - det er normal praksis at bruge årstallet, hvor den pågældende er blevet student. Står det forkert angivet nogle steder, bør det ændres. Og så bør der være en pålidelig kilde til navn og årstal, jf. WP:V. Økonom (diskussion) 18. maj 2021, 09:10 (CEST)[svar]