Diskussion:Partei des Demokratischen Sozialismus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Die Linkspartei)
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Fjerner ny passage[rediger kildetekst]

@Erik Christensen: Jeg har fjernet din ændring af følgende årsager:

  1. Den er ikke politisk neutral.
  2. Der er ingen kilder. Bemærk i øvrigt vores fokusmåned.
  3. Du fjerner {{Kilder}} uden at tilføre kilder.
  4. Der benyttes norsk tegnsætning. Tegnsætningen skal også rettes til dansk, når en tekst oversættes.

I øvrigt vil jeg anbefale dewiki, når det drejer sig om tyske forhold, den har som regel højere kvalitet end nowiki og er opdateret. --6. apr 2020, 11:11 (CEST)

Jeg har igen fjernet de kontroversielle påstande i artiklen, der ikke er underbygget af pålidelige kilder. Jeg henstiller til at disse kun skrives ind i artiklen igen, såfremt der kan findes pålidelige kilder der underbygger dem. Tøndemageren 6. apr 2020, 12:42 (CEST)

Underbygges påstanden?[rediger kildetekst]

Mit tyske er ikke særligt skarpt, men som jeg umiddelbart kan se læse mig frem til det, så er intet af det der står i afsnittet der begynder med "Årsagen til det nye navn var at..." underbygget af den efterfølgende kilde? Måske Bruger:Pugilist kunne tænke sig at uddybe? Igen, mit tyske virkelig ikke skarpt, så kan have misset det. Tøndemageren 6. apr 2020, 13:02 (CEST)

Eftersom Bruger:Pugilist ikke har reageret, og andre heller ikke, vil jeg snarest muligt fjerne pågældende afsnit (igen). Tøndemageren 7. apr 2020, 20:20 (CEST)
Jeg fik ikke svaret da jeg tænkte at jeg ville læse det relevante afsnit i kilden grundigere senere. Men jeg læste ikke umiddelbart noget, der underbygger W-artiklens fremstilling (som Tøndemageren kritiserer). --Madglad (diskussion) 7. apr 2020, 21:13 (CEST)