Diskussion:Gule førertrøje

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Lance Armstrong[rediger kildetekst]

Jeg mener Lance Armstrong bør slettes fra listen og et andet bilede bør vises. Armstrong har fået annulleret alle hans sejre i Touren jf. den officielle hjemmeside for Tour de France. JMB (diskussion) 13. aug 2016, 22:01 (CEST)

Jeg mener ikke det bør slettes. Men i stedet kunne det tilføjes som note, at han er blevet fra dømt sejrene. Han har jo ren faktisk kørt i den gule trøje. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. aug 2016, 22:06 (CEST)

Jo, men overskriften hedder: "Cykelryttere som har vundet den gule trøje flere gange". Armstrong har ikke vundet den gule trøje, da de er blevet frakendt ham af Tour De France ledelsen.JMB (diskussion) 13. aug 2016, 22:46 (CEST)

Han vundet den flere gange, og derefter blevet fradømt den. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. aug 2016, 22:51 (CEST)

Hvis man er fradømt trøjen og alle sejre i Touren, så skal man ikke stå på liste over ryttere, som har vundet trøjen. Så skal der, efter min mening, være en tydelig angivelse af, at man senere blev fradømt trøjen. Så det svarer mere til officielle opgørelsesmetoder ved dem, der tildeler, og i Armstrongs tilfælde, fradømmer trøjen. JMB (diskussion) 13. aug 2016, 23:37 (CEST)

Sproglig kludder[rediger kildetekst]

Jeg tror, det vil være nemmere at læse følgende sætning i artiklen: "To gange har vinderen af Maillot jaune i Tour de France ikke haft trøjen i løbet af løbet og kun båret den på podiet efter sidste etape." hvis den rettes til "To gange har vinderen af Maillot jaune i Tour de France ikke haft trøjen i løbet og kun båret den på podiet efter sidste etape." Eller til dette: "To gange har vinderen af Maillot jaune i Tour de France ikke haft trøjen under løbet og kun båret den på podiet efter sidste etape." JBM 30. aug 2016, 11:03 (CEST)