Diskussion:Ioniserende stråling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hjælp til opgave[rediger kildetekst]

Hej

Vi er en studiegruppe, der arbejder med medicin mod radioaktiv stråling og vi har svært ved at finde information om det og vi vil spørge om i evt. kunne hjælpe os med at finde bøger eller internetsider. På forhånd tak

Med venlig Hilsen Simone, Sofie, Sarah og Mitzi

Hej med jer. Først og fremmest så bør I altid skrive dato på sådan et indlæg, så man ved om det stadig er relevant eller ej. Herudover så er Wikipedia ikke det rette sted at henvende sig med den slags spørgsmål. Det er meget bedre at søge hjælp hos jeres lærer eller på nogle af de mange studie-portaler som findes. Fungerer EMU-portalen feks. ikke stadigvæk? Når I henvender jer så bør I også lige beskrive hvilket niveau I arbejder på, så er det nemmere at hjælpe. Er det folkeskole, gymnasie, ungdomsuddannelse eller måske uni? RhinoMind (diskussion) 13. dec 2015, 18:59 (CET)

Ioniserende stråling er meget mere end radioaktivitet[rediger kildetekst]

Radioaktiv stråling er kun en specifik undergruppe af ioniserende stråling. Som artiklen er nu, vægter radioaktivitet alt for meget. Meget af teksten og billederne omkring radioaktivitet skal flyttes til siden Radioaktivitet og der skal indsættes mere information på siden her om ioniserende stråling generelt.

Jeg har gjort lidt af forarbejdet, men der er meget mere der skal ordnes. RhinoMind (diskussion) 13. dec 2015, 18:55 (CET)