Diskussion:Kvalitetskontroller for gammakameraer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kvalitetskontroller for gammakameraer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Lad os lige tale om Kvalitetskontroller for gammakameraer. Det er en meget teknisk guide vedr. kontrol af gammakameraer, udarbejdet af en arbejdsgruppe på Rigshospitalet.

I første omgang slettede jeg den og henviste artikelopretteren til Wikibooks, som et mere passende sted for den slags materiale. Jeg kan se at den p.t. er oprettet der.

Nu er den tilbage her og jeg mener desværre ikke at WP er stedet for den slags guides. Jeg kan ikke se hvordan man kan få en artikel ud af det.

Jeg vli derfor være tilbøjelig til at mene at den skal slettes. Input? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 12. maj 2017, 12:51 (CEST)[svar]

Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 22. maj 2017, 11:01 (CEST)[svar]

Rettigheder[rediger kildetekst]

Vi, Bryan Haddock, Lasse R. Søndergaard, Robin de Nijs, Troels Jørgensen, Theis Bacher tilkendegiver hermed, at vi er skaber af og enerettighedshaver af Kvalitetskontroller for gammakameraer, fundet på URL https://da.wikibooks.org/wiki/Kvalitetskontroller_for_gammakameraer

Vi giver hermed tilladelse til frigivelse af det angivne værk, under licensen Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. I det efterfølgende vil begrebet "værk"/"værket" blive anvendt - uanset, om der er tale om et eller flere værker.

Vi accepterer, at vi giver hvem som helst rettigheder til uindskrænket anvendelse (også i kommercielt øjemed) og til at skabe afledte værker i alle henseender, så længe de for den valgte licens angivne betingelser og gældende lovgivning overholdes.

Vi er opmærksom på, at vi i enhver henseende beholder ophavsretten til vores værk, og at jeg bibeholder retten til at blive krediteret i henhold til den angivne licens' betingelser. Eventuelle afledte værker skabt af andre behøver ikke blive krediteret til os.

Vi er opmærksom på, at den valgte licens kun omhandler ophavsrettigheder, og at vi bibeholder retten til at agere fornødent over for folk, der anvender værket på en injuriepådragende måde, i strid med privatlivsrettigheder, varemærkelovgivning m.fl.

Vi accepterer, at vi ikke kan fortryde denne tilladelse samt, at værket kan forblive permanent på Wikimedias projekter.

Bedste hilsner, København, den 3. maj, Bryan Haddock, Lasse R. Søndergaard, Robin de Nijs, Troels Jørgensen, Theis Bacher


Kontakt: Bryan Haddock Ansvarlig fysiker

Rigshospitalet, Glostrup Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklearmedicin og PET Ndr. Ringvej 57 2600 Glostrup tlf: 38632437

(Skrev Mortensb (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har du husket at sende den din tilladelse til info-da@wikimedia.org? --Trade (diskussion) 10. maj 2017, 10:30 (CEST)[svar]


Her er lidt baggrundsmateriale - Jeg tror det er den første I skal bruge, det vil sige indsende til info-da@wikimedia.org.

I kan få mere hjælp via Wikipedia:Anmodning om administratorassistance, hvis dette ikke er nok

Se også kommentaren på
Brugerdiskussion:Mortensb#Vedr. artiklen Kvalitetskontroller for gammakameraer
-- Mvh PHansen (diskussion) 10. maj 2017, 10:46 (CEST)[svar]