Diskussion:Lykkepartiet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Grundlæggelse[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet i infoboksen, at partiet blev grundlagt den 29. maj 2020, da det var dér, det blev præsenteret i medierne, men jeg har lige set, at de ifølge partiets egen hjemmeside havde stiftende generalforsamling i april 2020 - så der skal vel stå april 2020 som grundlæggelsesdato - eller hvad? | LinguineFusilli (diskussion) 2. jun 2020, 09:10 (CEST)

Generalsekretær?[rediger kildetekst]

Jeg undlod at udfylde "partisekretær", da der kommer til at stå "generalsekretær" i infoboksen. Det er vel ikke vedkommendes titel?
- Sarrus (db) d. 2. jun 2020, 09:53 (CEST)

Sarrus - fair nok, jeg havde kun set, at der stod "|partisekretær" i wikikoden, og ikke, at det ville blive "Generalsekretær" i artiklen, hvilket lyder lidt mere som noget fra DKP end her;) Jeg fjerner det nu:) | LinguineFusilli (diskussion) 2. jun 2020, 10:28 (CEST)
Men med det sagt, burde man så ikke overveje, om man skulle ændre skabelonen, så der var en titel, der hed "|generalsekretær" i koden, som blev til "Generalsekretær" i artiklen, og det samme med "|partisekretær", som blev til "(Parti-)sekretær" i artiklen? | LinguineFusilli (diskussion) 2. jun 2020, 10:31 (CEST)
Det ville nok være mere korrekt.
- Sarrus (db) d. 2. jun 2020, 10:51 (CEST)

Notabilitet[rediger kildetekst]

En IP-bruger har lige sat {{notabilitet}} på artiklen med begrundelsen at det er et "Helt nyt “parti” uden mandater nogen steder, opstillingsberettiget til FT" hvilket jo sådan set er rigtigt, men samtidig har Kristendemokraterne, Fremad, Feministisk Initiativ og Nationalpartiet m.fl. heller ingen folketingsmedlemmer eller er opstillingsberettigede til Folketinget, så jeg ser ikke hvorfor de skulle være mere notable? (Se: https://valg.sim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/) | LinguineFusilli (diskussion) 2. jun 2020, 10:57 (CEST)

Et to dage gammelt parti er ikke notabelt. Det kan også være at de andre skal tages op til genovervejelse, jeg har ikke kigget nærmere på dem, men der kan være andre forhold, der gør sig gældende. Mvh KnudW (diskussion) 2. jun 2020, 11:57 (CEST)
Kristendemokraterne har været i folketinget og har været opstillingsberettiget til alle valg siden parties stiftelse - er klar notabel. Og det har indvalgte i kommunalbestyrelser. Nationalpartiet gav del en støj, da de var mest aktiv. De var tæt på at blive opstillingsberettiget i 2015, men kom ikke i mål med det. Men det er god ide at stille spørgsmål til Fremad og Feministisk Initiativ. Men Feministisk Initiativ har søsterpartier i andre lande... --Steen Th (diskussion) 2. jun 2020, 12:20 (CEST)
Knud og Steen - gode pointer begge to - jeg er i bund og grund enig. KD og Nationalpartiet kan jeg godt se er notable, mens jeg også stiller spørgsmålstegn ved Fremad og Feministisk Initiativ. Jeg takker for svarene:) | LinguineFusilli (diskussion) 2. jun 2020, 12:39 (CEST)