Diskussion:Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Nederlandenes fodboldforbund[rediger kildetekst]

Skal ikke rettes til Hollands fodboldforbund - jf diskussionen om at ændre fra den en til den anden. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 20:33 (CET)

Det brugte navn i Danmark er Hollands fodboldforbund. Kan pt. ikke finde diskussion om dette. Jeg flytter igen tilbage til Holland, som er det gængse brugt i Danmark, og det gængse brugt i Danmark, er det gængse brugt på da.wiki, hvis ikke diskussionen hvorved Nederlandenes fodboldforbund er besluttet kan findes relativt hurtigt. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jan 2017, 20:37 (CET)
Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 20:53 (CET)
Nej, det er ikke velset, men INGEN i den danske fodboldverden, endsige den danske mediedækning af fodbold, bruger betegnelsen Nederlandenes fodboldforbund. Så selvom det ikke er velset, så er det ikke desto mindre det navn forbundet går under i Danmark. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jan 2017, 20:57 (CET)
Vi skal holde os til det der er besluttet. Hvis jeg skriver en artikel med navnet Nederlandene eller nederlandsk, må den ikke ændres. Ligesom jeg ikke må rette det fra Holland eller hollandsk til Nederlandene eller nederlandsk. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 21:02 (CET)
Så synes jeg vi skal lave kompromisset at vi kalder artiklen "Koninklijke Nederlandse Voetbalbond" - og lader de to danske redirecte dertil. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jan 2017, 21:10 (CET)*
Fint ide. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 21:21 (CET)