Diskussion:Netdoktor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Opdatering af artikel[rediger kildetekst]

Hej Maxhoffmanndose, kan se at du har forsøgt at opdatere artiklen med nye data for antal månedelige brugere. Det er meget fint, men der var gået noget galt med det link du lavede til referencen. Det antager jeg er årsagen til at Tøndemageren har fjernet din redigering.--Kjeldjoh (diskussion) 25. apr 2017, 15:00 (CEST)

Det, og så fordi der var sat to ikke relevante links ind til eksterne hjemmesider. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. apr 2017, 15:04 (CEST)
@Kjeldjoh: Kan se du har set de eksterne henvisninger ind igen? Hvorfor mener du de er relevante? mvh Tøndemageren (diskussion) 25. apr 2017, 15:17 (CEST)
Jep, var lige i gang med at skrive her. Det står nævnt i artiklen, at Netdoktor driver de to sider. Jeg mener de er relevante, da det er en del af Netdoktor.dk, men de er ikke store nok til at have deres egen side her på Wikipedia. --Kjeldjoh (diskussion) 25. apr 2017, 15:22 (CEST)