Diskussion:Nynne Koch

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dato for oprettelse af Kvinfo varierer alt efter side[rediger kildetekst]

Dato for grundlæggelse af KVINFO varierer på henholdsvis Nynne Koch og KVINFO siden. På Kvinfo siden (https://da.wikipedia.org/wiki/KVINFO) står der, at Kvinfo blev grundlagt i 1964, mens der på Nynne Koch siden står at hun grundlagde Kvinfo i 1979. --Dandide (diskussion) 5. nov 2020, 08:31 (CET)

Oprettelse af Kvinfo[rediger kildetekst]

Skakset fra Kvinfos historie: 1982 KVINFO oprettes som selvstændig institution på forsøgsbasis med bevillinger fra Undervisningsministeriet, Kultur- og Socialministeriet samt tipsmidler. KVINFO flytter til Læderstræde 15. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. nov 2020, 10:00 (CET)

og

1964 Nynne Koch, der er ansat på Det Kongelige Bibliotek, begynder at specialregistrere kvinderelevant litteratur. Hermed etablerer hun den unikke forskningsoversigt, der kommer til at udgøre grundstenen i biblioteket i det senere KVINFO. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. nov 2020, 10:01 (CET)