Diskussion:Sankt Vitus-kapellet på Ansberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

wikidata emne[rediger kildetekst]

Bemærk at jeg har flyttet linket til artiklen her til et andet Wikidata emne, da den tyske artikel kun omhandler resterne af den gamle borg, mens artiklen primært omhandler det nuværende kapel på stedet. --Hjart (diskussion) 9. jan 2020, 11:42 (CET)

Det er ok, men reelt er de to artikler ens. Forskellen er, at den tyske lægger vægten på middelalderborgen og nævner kirken som en følge af denne, den danske artikel ser borgen som en del af baggrunden for det senere opførte kapel. Rmir2 (diskussion) 9. jan 2020, 12:26 (CET)
Jeg læser artiklerne som alt for forskellige til "reelt at være ens" eller overhovedet handle om det samme emne. Hovedvægten i den tyske artikel er helt klart på borgen, mens hovedvægten i din tekst helt klart er på kapellet. Desuden var der i forvejen separate Wikidata items for dels borgen og dels kapellet.--Hjart (diskussion) 9. jan 2020, 13:05 (CET)