The Devil Ororon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
The Demon Ororon
悪魔のオロロン
(Akuma no Ororon)
Genre Romance, Supernatural
Manga
Forfatter Hakase Mizuki
Udgiver Japan Shinshokan
Engelsk udgiver USA Tokyopop
Dansk udgiver Danmark Mangismo
Demografi Shōjo
Magasin Wings
Original udgivelse April 1998Januar 2001
Bind 4

The Demon Ororon (悪魔のオロロン Akuma no Ororon) er en manga på fire bind skrevet og tegnet af Mizuki Hakase. Den bliver i Danmark udgivet af forlaget Mangismo og er en kærlighedsserie.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Den handler om pigen Chiaki Saionji, en forældreløs datter af ærkeenglen Mikael og en menneskelig kvinde samt om Ororon Gem Farrel, Helvedets hersker.

En regnvåd mandag finder hun ham siddende på gaden med et stort sår i maven og tager ham med sig hjem. Der passer hun ham og som tak giver Ororon hende et ønske. Hun ønsker sig, at han skal blive hos hende for evigt, og han indvilger. Ororon forelsker sig hurtigt i Chiaki, men hun holder en smule afstand. Da hun lærer hans sande, morderiske natur at kende, bliver hun dybt fortvivlet og indser, at hun også elsker ham.

Derefter følger hårde kampe mod både engle, monstre og djævle, men også Ororon og Chiaki kæmper for at blive sammen. Hele sit liv har Ororon slået ihjel for at leve, men Chiaki, datter af en engel, er udpræget pacifist og vil hellere dø end gøre andre ondt.

Sideløbende får man også historien om Ororons excentriske storebror, Othello og hans besættelse af drengen Mitsume, der mangler en arm og to fingre og har et trejde øje i panden.

I bind tre er der desuden to bonushistorier om henholdvis Othello og Mitsumes barndom.


Anime eller manga Stub
Denne artikel om en anime og/eller manga er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.