The Dolan Twins

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
The Dolan Twins
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Youtubers Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Tvillingerne Ethan og Grayson Dolan (født 16. december 1999), kendt som The Dolan Twins, er en amerikansk komikerduo. De har dog også italienske rødder, hvilket de fortalte i videoen "What our tattoes mean 2". Komikerduoen Ethan and Grayson dolan er bedst kendt for deres videoer på Youtube. Da Vine trendede var Ethan og Grayson også ret velkendt der, med tilsammen over seks millioner følgere og har i dag på Youtube over ti millioner følgere.

Duoen vandt i 2016 priserne Choice Web Star: Male og Choice Youtuber og i 2017 vandt de bedste komiker ved Teen Choice Awards.[1]

De har deres egen hjemmeside hvor de sælger merchandise, tøj m.m. [2] De har gået i skole online, da de blev mobbet i skolen som små, og altid holdt udenfor. De er født og opvokset i New Jersey men de bor nu i Los Angeles og har et "warehouse" hvor de filmer de fleste af deres videoer. De oploader videoer på YouTube hver tirsdag, og begyndte på Youtube i 2014. Siden da er deres seertal og fanbase eksploderet, og i 2016 var de på tourné med deres show 4OU (for only you). Da de var små lignede de hinanden meget, men nu kan man bedre se forskel på dem. Man kan kende forskel på dem fordi Grayson har en skønhedsplet på hagen, hvor Ethan har en på kinden og en ved øjet. Derudover kan man se forskel på håret, da Ethans er længere og mere puffet, mens Graysons er mere glat og kortere. Ethan har sommetider en stribe farvet hår, og Grayson har en ørering.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

KomikerStub
Denne komikerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi