The Game

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
The Game
Instrueret af David Fincher
Produceret af Ceán Chaffin og Steve Golin
Manuskript af John D. Brancato, Michael Ferris og Andrew Kevin Walker
Medvirkende Michael DouglasSean Penn, Deborah Kara Unger, James Rebhorn, Armin Mueller-Stahl, Carroll Baker, Michael Massee, Tommy Flanagan, Peter Donat, Charles Martinet og Elizabeth Dennehy
Fotografering Harris Savides
Land USA
Sprog engelsk
Links
på IMDb
på scope.dk
i DFI's filmdatabase
Disambig bordered fade.svg Denne artikel omhandler filmen "The Game", for musikeren af samme navn se The Game (musiker).

The Game er en amerikansk film fra 1997, instrueret af David Fincher med Michael Douglas i hovedrollen og Sean Penn i en birolle. Filmen er en psykologisk thriller om en rig forretningsmand, der får adgang til en spil, der på mystiske måder fletter sig ind i hans virkelige liv.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Filmen handler om Nicholas Van Orton, som er en hårdkogt forretningsmand. Hans liv er dog kun arbejde og der virker ikke som om han har bare noget der minder om en ven. Han har dog en bror, som giver ham et gavekort til The Game i fødselsdagsgave. Spillet The Game er som sådan et kæmpe live-action reality spil. Hvor Nicholas bliver hevet voldsomt ud af sin daglige rutine. Igennem hele filmen ved hverken Nicholas eller seeren hvad der er virkeligt foregår. Er Nicholas blevet snydt, har han mistet alle sine penge eller er det altsammen bare en del af The Game.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]