The Queen's Handbag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

The Queen's Handbag (dansk: Dronningens Håndtaske) er et tre minutter langt filmafsnit lavet kort før Harry Potter og Fønixordenen, der handler om om Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, og Neville Longbottom i Gryffindor's Opholdstue på troldmanskolen Hogwarts.

The Queen's Handbag var en del af Children's Party at the Palace (dansk: Børnefest på Palace) var en begivenhed arrangeret af Peter Orton af Hit Entertainment og David Johnstone af DJI consult, afholdt på Buckingham Palace Garden den 25. juni 2006 i anledning af 80 års fødselsdag af Dronning Elizabeth II .

Handling[redigér | redigér wikikode]

En ugle flyver ind på Hogwarts i Gryffindors Opholdstue hvor den smider et brev i lænestolen foran pejsen. Harry, Ron og Hermione er på vej ud af opholdstuen da de får øje på uglen tager de brevet og Harry siger at det er fra Ministeren. Hermione tager brevet og siger det er fra Muggler-premierministeren.

Hermione læser højt: Til hvem end der finder denne, bare de kan bruge Magi hun læser videre og der står at Dronningen (Elizabeth II) har mistet sin håndtaske. Der står også at hun skal fejre sin 80 års fødselsdag. Så stiller Harry sig på afstand og råber Accio, Mistede Håndtaske med tryllestaven rettet mod et bord, ingen effekt. Så gør Ron det samme og de råber Accio, Mistede Håndtaske, så kom en hel masse håndtasker frem. De tjekker hver eneste, en af dem havde endda en sandwich i.

Neville kommer ind af hullet bag Den Fede Dame, hvorefter han spørger, hvad de laver med hans Bedstes håndtaske. De forklarer, hvad problemet er, og Neville siger til Ron, at han selv nok ikke ville stikke hånden i den håndtaske. Ron giver et hyl fra sig og trækker hånden til sig, idet spørger Harry hvem der opbevarer en musefælde i sin håndtaske, så siger Neville Min Bedste, tilbage i 1947 da hun opdagede et dyr i sin håndtaske. Min onkel troede det var for sjov.

Så begynder Hermione at skrive til dem fra Muggler-verdenen. Lidt efter, da brevet er skrevet, sender Harry det af sted med uglen, med den besked Buckingham Palace, et stort slot med et flag i toppen. Og så flyver uglen af sted.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Videoklip[redigér | redigér wikikode]