Tina Thranesen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Tina Thranesen
Født 1948Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Tina Thranesens hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Tina Thranesen er mand til kvinde transkønnet født i 1948 i en mindre dansk stationsby. Opvæksten var som en typisk dreng med folkeskole, almindelige fritidsaktiviteter og håndværksmæssig uddannelse efterfulgt af to års værnepligt i hæren. Blev gift, fik børn, blev skilt og bor i dag alene. Har siden 2000 haft sin egen hjemmeside – Den danske videnbank om kønsidentitet, transvestisme og transseksualisme – som er i fortsat udvikling og indeholder den største samling af information om kønsidentitet, transvestisme og transseksualisme i Danmark. Var i 2001/2002 med i debatgruppen Netstrømperne, som drøftede forholdene for transvestitter og transseksuelle i Danmark. I 2002 var Tina Thranesen en af stifterne af foreningen Trans-Danmark, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle.