To Gents

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.

To Gents er et familieejet destilleri fra Smørum grundlagt i 2015, bestående af fem familiemedlemmer. Med en eksperimenterende tilgang til hvordan rom kan laves, bliver vores melasse base gæret, destilleret, fadlagret og tappet i Danmark. Forsøger de at kombinere nye teknikker med traditionelle destillerings metoder med henblik på at udfordrer opfattelsen af hvordan rom kan blive produceret samt hvilke tønder rom kan blive lagret i. De producerer vores Skandinavisk spiced rom og likører med lokale råvarer indsamlet fra Egedal området. Filosofien bag dette er at hovedingredienserne stammer fra den danske natur og gennem eksperimenter med infusion af diverse ingredienser kan give nyt liv til spiced rom og likør genren med et nordisk præg. Denne nytænkning af smagssammensætninger der normalt ikke sættes sammen kombineret med et enkelt æstetisk design resulterer i nye komplekse smagsoplevelser. I 2019 vandt de guld ved Berlin international spirit competition for deres Crossroads 55% samt Danmarks bedste rom destilleri.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]