To My Surprise

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
To My Surprise
Oprindelse Des Moines, Iowa, USA
Genre Psykedelisk, indie, eksperimental, alternativ
Aktive år 2003-2006 (pause)
Associeret med Slipknot
Medlemmer Dorothy Hecht
Shawn Crahan
Paul Thompson
Wade Thompson
Jarrod Brom
Tidligere medlemmer Brandon Darner
Stevan Robinson Jr.

To My Surprise er et eksperimentel rock-band kendt som Slipknot-medlemmets Shawn Crahan sideprojekt. Originalt hed bandet The Orange men de skiftede navn til To My Surprise for et større pladeselskabs debut. Bandet havde en hel del indflydelseskilder som der i blandt var The Monkees, John Lennon, Pink Floyd og Jim Morrison. Medlemmerne var Brandon Darner (en perkussionist som i kort tid var med Slipknot på turné og på nuværende tidspunkt spillet i Envy Corps) som blev vokal- og rytme guitarist, Stevan Robinson Jr. blev sat til lead guitar og bas og Shawn spillede på perkussion og skrev de fleste af lyrikkerne.

I dag menes det at bandet holder pause eller er gået i opløsning da der ikke var meget interesse for deres album og de blev droppet af Roadrunner Records.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

MusikgruppeStub
Denne artikel om en amerikansk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.