Trophy Manager

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Trophy Manager
Generelle oplysninger
Udvikler Senikov
Udgivet 22. august 2005[1]
Genre Sports Simulation
Spiltype Multiplayer
Platforme Webbrowser
Eksterne links
TrophyManager.com

Trophy Manager er et gratis online fodboldmanager spil, som stadig er under udvikling. I spillet er man manager for sin egen personlige klub og står for al drift i klubben. Spillet blev lavet af to drenge fra Tølløse, den første testversion af Trophy Manager var færdig den 22. august 2005.

Trophy Manager var i sine første sæsoner udelukkende for danske managers, senere begyndte større lande som Italien, England, USA etc. at komme til. I dag er der over 120 lande, som alle har managers. En sæson svarer til ca. 3 måneder, hvor man spiller liga kampe tre gange ugentligt. Derudover er der mulighed for at arrangere venskabskampe, og alle hold deltager i pokalturneringen. Landskampe finder også sted, og valget af landstrænere sker hver anden sæson.

Kampene i TM bliver simuleret og man har ingen mulighed for at gribe ind under kampen. Man kan vælge mellem to muligheder for at se kampen, enten ser man kampen spillet minut for minut, hvor man kan vælge forskellige hastigheder, derudover er der mulighed for at gå lige til kamprapporten, hvor kampens resultat og spillerbedømmelser er at finde.

Der er også en pokalturnering i TM. (1 i hvert land) Men Pokalturneringen starter ikke på samme tidspunkt i hvert land, fordi den slutter på den sidste dag i sæsonen. Derfor bliver den startet først i England og Danmark, fordi det er de lande, hvor der er flest brugere. Vinderen af pokalturneringen får lov at deltage i europærisk fodbold den næste sæson.

TrophyManager eller TM som det kaldes i daglig tale er gratis. Man kan også vælge at købe en betalingspakke, der giver ekstra muligheder, dog uden indflydelse på kampene. Den giver blandt andet forskellige analyseværktøjer og features, som for eksempel, at se Rundens hold og lignende.

TM's turneringsform[redigér | redigér wikikode]

Mesterskabet afgøres mellem 18 hold, der spiller to kampe indbyrdes. Ligaens højest placerede hold får guldmedaljer, mens nr. to og tre får hhv. sølv og bronzemedaljer.

De seks dårligst placerede hold rykker ned.

Desuden kvalificerer nummer et, to og tre i landet bedste række sig til UETA Champions League, mens nummer fire og fem, samt pokalvinderen kvalificierer sig til UETA Cuppen.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Senikov (2005). "Historien om Trophy Manager". Senikov. Hentet 1. juni 2008. 


computerspilStub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.