Tue Byskov Bøtkjær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Tue Byskov Bøtkjær
Tue Byskov Bøtkjær.jpg
Tue Byskov Bøtkjær
Personlig information
Født 1968
Nationalitet Danmark Danmark
Ægtefælle Arkitekt MMA Henrik Kjær Christiansen
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Roskilde Universitetscenter
Beskæftigelse Direktør for FOSS Analytical A/S

Tue Byskov Bøtkjær (født 3. januar 1968) er en dansk erhvervsmand med en række sociale og kulturelle engagementer. Han er Senior Vice President i virksomheden FOSS Analytical A/S, hvor han har ansvar for global HR, IT, CSR og kommunikation. Derudover er han medlem i en række bestyrelser i såvel erhvervsvirksomheder som organisationer på det sociale område.

Tue Byskov Bøtkjær er medstifter af fonden bag projektet Refugees United – et projekt, som skal hjælpe flygtninge over hele verden med at finde forsvundne familiemedlemmer og venner. Derudover har Tue Byskov Bøtkjær været med til at grundlægge Rehabiliteringscentret for Etniske Kvinder, hvis primære indsats er mod voldsramte kvinder og kvinder, der er udsat for tvangsægteskab.

Erhvervskarriere[redigér | redigér wikikode]

Fra 1995-1999 var Tue Byskov Bøtkjær ansat i Schultz Koncernen. Fra 1999-2003 var han Vice President og Company Secretary i Esko Graphics A/S, Belgien og Danmark. Herefter var han fra 2003-2007 ansat som Global HR-direktør i Viking Life-Saving Equipment A/S. I 2007 blev han direktør for HR, IT, CSR og kommunikation i virksomheden FOSS Analytical A/S.

Tue Byskov Bøtkjær er direktør i Tue Holding ApS, bestyrelsesmedlem i Karsten Bülow A/S, bestyrelsesmedlem i Ewald Andersen Holding A/S og medlem af VL-gruppe 67.

Andre hverv[redigér | redigér wikikode]

Uddannelse[redigér | redigér wikikode]

Tue Byskov Bøtkjær blev student fra Århus Akademi i 1990 efter at have læst der siden 1988. Han tog matematisk/samfundsvidenskabeligt studenterkursus. Fra 1990-1995 læste Tue Byskov Bøtkjær offentlig driftsøkonomi og organisering på Roskilde Universitetscenter og blev i 1995 cand.scient.adm..

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]