Spring til indhold

WWE Money in the Bank

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Money in the Bank var et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment. Det var ét af organisationens månedlige shows og blev afholdt for første gang d. 18. juli 2010 i Sprint Center i Kansas City, Missouri. Showet var ét af mange nye pay-per-view-shows, som WWE introducerede i 2009 og 2010 som erstatning for tidligere månedlige pay-per-view-shows. I 2009 havde WWE's Night of Champions været afholdt i juli, men det blev i 2010 flyttet til september som erstatning for WWE's Unforgiven.

Specielt ved showets koncept er, at det indeholder to særlige kampe, som WWE kalder for en Money in the Bank Ladder match. I disse kampe kæmper otte wrestlere om at få fat i en mappe, der hænger ned fra loftet, ved hjælp af en stige. Den, som først får fat i mappen, vinder en kontrakt på en VM-titelkamp, som han kan inkasserer hvor som helst, når som helst. Samme type af kamp har fundet sted ved WWE's WrestleMania de seneste mange år. Ved WWE's Money in the Bank finder to kampe sted samme aften – én med wrestlere fra RAW og én med wrestlere fra SmackDown.

I 2012 blev showet erstattet af Fatal 4-Way, der vendte tilbage efter et års pause.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]

2010[redigér | rediger kildetekst]

Money in the Bank 2010 fandt sted d. 18. juli 2010 i Sprint Center i Kansas City, Missouri.

2011[redigér | rediger kildetekst]

Money in the Bank 2011 fandt sted d. 17. juli 2011 i Allstate Arena i Rosemont, Illinois.