Spring til indhold

WWE No Mercy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

No Mercy var et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment. Det var ét af organisationens månedlige shows og blev afholdt i oktober fra 1999 til 2008. Der blev dog afholdt et No Mercy-show i april 1999 i Manchester, Storbritannien, men allerede samme år blev showet til et fast pay-per-view-show i oktober. I 2009 blev pay-per-view-showet erstattet af WWE's Hell in a Cell.

I forbindelse med WWE's brand extension blev showet gjort eksklusivt til SmackDown-brandet i 2003. Siden 2007 har alle WWE's pay-per-view-shows været "tri-branded", hvilket betyder, at wrestlere fra alle tre brands (RAW, SmackDown og ECW) deltager i organisationens shows.

Selvom WWE er kendt for at vælge populært pop- og rockmusik som temasange til dets pay-per-view-shows, har No Mercy nogle gange dets egen temamusik produceret af WWE's musikproducer Jim Johnston. Han lavede sangen No Mercy, og den debuterede i showet i 2002, og en remixet version blev også brugt i 2004 og 2006. I 2007 blev sangen igen brugt – denne gang med anderledes instrumentation og en anden forsanger.

SportSpire
Denne artikel om sport er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.