Waoo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Waoo Fiber anvendes bl.a. ofte til gaming, som kræver en ultra stabil internetforbindelse

Waoo [ wao: ] Dansk leverandør af internet, TV og telefoni via fibernettet. Selskabet blev etableret i 2010 af en række af danske energi- og fibernetselskaber. Waoo har hovedkvarter i Tilst ved Aarhus, men samarbejder med lokale partnere over hele landet.

Selskabets produktportefølje består af kerneproduktet: Waoo Fiber, som er bredbånd baseret på optisk fiber, direkte til slutkunden (FTTH). Fiberteknologien gør det muligt at levere symmetriske højhastighedsinternet med lav latensy og høj stabilitet.

Waoos leverer desuden TV (både som Fritvalg og TV-pakker over IPTV og Kabel-TV, Telefoni (VoIP), Software-sikkerhedspakker samt WiFi.

Waoo indførte i 2011 som de første i Danmark Hastighedsgaranti på internet, og Waoo er blevet kåret som Danmarks bedste internet i 2012,2013,2014, 2015 og 2016 af det uafhængige analysehus LoyaltyGroup. I 2016 vandt Waoo Smart Wifi prisen som Best in-Home Wifi ved den internationale WiFi-konference Wifi Now.

Waoo Partnere[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Waoos hjemmeside.