WebCRM

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Stop hand nuvola.svg Dette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken. Artiklens emne er vurderet at være så snævert, at den er foreslået slettet. Klik her for at se sletningsforslaget.
webCRM
Grundlæggelse København 2005
Grundlægger(e) Erik Maltby og Jørgen Rode
Hovedsæde(r) Holte, Denmark
Produkt(er) webCRM
Medarbejdere 40+
Hjemmeside(r) http://www.webcrm.com/dk/

webCRM er en dansk it-virksomhed specialiseret i webbaseret customer relationship management (CRM). Firmaet er grundlagt i København af Erik Maltby og Jørgen Rode og har siden februar 2013 haft sit hovedkontor på Næsseslottet i Holte nord for København.

webCRM tilbyder online CRM-systemer, der via en hosted, cloudbaseret platform bl.a. strukturerer e-mail marketing, systematiserer forretningsaktiviteter, administrerer budgetter og koordinerer salg og tilbud. Systemet er udviklet til at skabe overblik over kundedata og styrke kunderelationer og fungerer i både det lille lokale firma og det store internationale selskab.

webCRM beskæftiger 40 personer i Danmark og internationalt og har partnere i 13 lande (Brasilien, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika og Tyskland).

Historie[redigér | redigér wikikode]

webCRM blev grundlagt i København i 2005 af Jørgen Rode og Erik Maltby og var pionerer inden for online CRM, der skulle gøre det lettere for især små og mellemstore firmaer at få styr på deres kunder og øge salget. I dag har webCRM partnere over det meste af Europa og i oktober 2013 blev webCRM for tredje år i træk kåret som gazellevirksomhed i dagbladet Børsen.[1]

Produktdetaljer[redigér | redigér wikikode]

Kilder/referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]