Wengo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Om Wengo

Wengo er en fransk virksomhed specialiseret i online rådgivning inden for forskellige faggrupper. Wengo blev skabt i 2004, og er nu nummer 1 i Europa inden for sit speciale. Wengo startede som et selvstændigt navn, og opkøbte efterfølgende flere virksomheder, hvoraf nogle har beholdt deres selvstændige navn under Wengo. I 2015 lancerede Wengo et nyt selvstændigt Brand MyBestPro, og alle undervirksomheder hører nu herunder, inklusive Wengo.

Historie

Wengo startede under navnet Wengophone, som en aktør der tilbød gratis telefonering via dit personlige telefonnummer over internettet, på samme måde som Skype. I 2008 skiftede Wengo fag fra Telecon til at blive en platform hvor alle, private såvel som professionelle, nemt kan komme i kontakt med en given konsulent/ekspert, inden for forskellige fagområder: Jura, undervisning, finans, clairvoyance, psykologi eller velvære. Platformen fungerer over distance, via telefon, chat eller e-mail, til en minutpris der sikrer betaling af konsulenten og kommission til Wengo. Samtidig har Wengo tre undervirksomheder, der fungerer som online tidsbestilling; Rendezvous Medicaux (læger og andet sunhedspersonale), DevisPresto (håndværkere) og Bordas (undervisere). Wengo er en del af Vivendi gruppen. I løbet af årene har Wengo opkøbt flere virksomheder, som nu indgår med eller uden selvstændigt navn under Wengo: Astrocenter (2010), Newgora (2011), Juritravail (2012), Net-iris (2012), DevisPresto (2013), Bordas (2014), SansRDV.com (2014), SoTravo (2015).

  • - 2016
  • Januar: Lancering i Danmark
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg