Wikipedia-diskussion:Årets dage kort/10. august

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Projekt Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Projekt på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Udvælgelse af hovedbegivenheder[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke helt, disse tre begivenheder, bliver de valgt ved et eller andet form for valg, eller kan jeg godt ændre, hvis jeg synes, der er nogle andre begivenheder, der er mere vigtige? (Denne usignerede kommentar er skrevet af 85.27.161.163 (diskussion • bidrag) 10. aug 2012, 13:07‎)

Nej, der er ikke noget valg involveret her. Jeg har for en del år siden oprettet siden, men de eksisterende begivenheder er valgt af en anden bruger. Der er sådan set ikke noget i vejen for at udskifte en eller flere af dem. Personligt er jeg enig i, at specielt den nederste nok ikke er så markant en begivenhed i den store sammenhæng, men jeg har tjekket med den tilsvarende engelske oversigt, og jeg må sige, at der også her er lidt perifere begivenheder, der er valgt. Måske er der ikke sket så store begivenheder i verdenshistorien på netop denne dato. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. aug 2012, 15:04 (CEST)