Wikipedia-diskussion:Årets dage kort/23. november

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Projekt Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Projekt på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der lader til at være uenighed om hvilke begivenheder, der skal være med her - disse begivenheder er i spil:

Personligt vil jeg mene at Boris Karloff er mere spændende at have med end Angola, og muligvis også mere spændende end Luxembourg. Hvad siger I andre? --Palnatoke 23. nov 2009, 16:38 (CET)

Wikipedia:Årets dage kort er der blandt kriterierne for inklusion angivet Max 3 begivenheder (altid i nutid og højst 3 helligdage/nationaldage på datolinjen); fødsler og afdøde skal/må kun sættes på når der er tale om 50, 100 osv. - Jeg læser det som at Hr. Karloff kun er interessant i 1987, 2037, 2087 osv. -- Bruger:Wegge 23. nov 2009, 16:45 (CET)

Så har vi altså også mange historiske skuespillere at tilføje. Desuden fatter jeg ikke rigtig det her krav "fødsler og afdøde skal/må kun sættes på når der er tale om 50, 100 osv". Betyder det at Boris er berettiget til at stå her, eller? Personligt kan jeg godt mene at det er mere spændende med en skuespiller end medlemskab af WTO, men jeg mener at WTO er mere egnet til denne side end en skuespiller. --Masz 23. nov 2009, 16:48 (CET)

Vil med al respekt for Angola foreslå at droppe at markere, hvornår Angola blev officielt medlem af World Trade Organization, det står ikke engang i artiklen om Angola, så det kan ikke være så vigtigt! Karloff er vigtig netop i dag, hvor den internationale Boris Karloff-blogathon starter. Og jeg undskylder til alle, at jeg hidsede mig op andetsteds! --Cineclopedia 23. nov 2009, 17:03 (CET)