Wikipedia-diskussion:Dagens artikel/10. september 2005

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er altså ikke heldigt at samme person nominerer en artikel til "dagens" og dernæst udpeger den. Vi bør finde en metode med mindre potentiale for nepotisme. --Palnatoke 7. sep 2005 kl. 09:11 (CEST)

Det er også et problem at skifte artiklen ud - Den første (Tycho Brahe) ligger nu på Scanwiki , sp det skal rettes der også - Nico 7. sep 2005 kl. 09:25 (CEST)
Jeg har travlt i dag, så derfor fik jeg ikke svaret på Palnatokes "nepotisme"-teori. Vil du ikke være så venlig at uddybe din beskyldning ved lejlighed, så jeg kan forsvare mit valg af dagens artikler?--hansjorn 7. sep 2005 kl. 13:17 (CEST)
Er du snart enig med dig selv ? - Nico 7. sep 2005 kl. 12:12 (CEST)
Jamen, man kan da begå fejl, kan man ikke? Jeg hørte i radioen, at Københavns Rådhus havde 100-års jubilæum på lørdag med fest og det hele på Rådhuspladsen, ergo mente jeg det bedst at rykke Tycho lidt. Siden har jeg erfaret, at det er den 12. september, så jeg flyttede til den dato og rykkede Tycho tilbage igen. Synes du det er et problem, så er du velkommen - ellers vil jeg da foreslå, at du sletter min artikel og laver en selv. --hansjorn 7. sep 2005 kl. 13:17 (CEST)
Selvfølgelig kan man lave fejl, jeg føler mig bare lidt til grin med at flytte artikler frem og tilbage må Scanwiki. - men nu ligger Tyco Brahe igen på den 10. september - Nico 7. sep 2005 kl. 13:41 (CEST)
Godt, så kan vi være enige om det - for tænk dig, hvis vi ikke måtte begå fejl eller indrømme det - eller endnu værre: At andre ikke greb ind og korrigerede, hvor var Wikipedia så henne? Jeg aner ikke en dyt om det skandinaviske projekt, og at det havde forbindelse til Dagens artikel. Kunne du ikke gå ind under vejledningen og fortælle om det, så andre er advaret?--hansjorn 7. sep 2005 kl. 14:14 (CEST)
Problemet er at vi risikerer at samme person skriver en artikel, synes den er god og sætter den på som "dagens". Uanset om vedkommende har ret eller ej, er det stadig kun én persons vurdering. Derfor bør man ikke nominere sine egne artikler og man bør ikke sætte artikler på, som man selv har nomineret. --Palnatoke 7. sep 2005 kl. 13:24 (CEST)
Så bør du skrive det under Dagens artikel, og ikke under en specifik artikel, så jeg har videreført diskussionen på din egen side, fordi jeg mener, at du mener noget specifikt med din anklage. --hansjorn 7. sep 2005 kl. 13:37 (CEST)
Iøvrigt er du forkert på den, hvis du virkelig mener, at man ikke må nominere sin egen artikel. Selvfølgelig må man det. Du mener vel, at man så bør stoppe dér og afvente, hvad andre siger, der passerer forbi siden med de nominerede artikler.--hansjorn 7. sep 2005 kl. 13:37 (CEST)