Wikipedia-diskussion:Fremhævet indhold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kære medbrugere, jeg synes der mangler to ting her:

Hvem stjernemarkerer egentligt Wikipedias sider, det er hele tiden helt upersonligt, som om siderne gjorde det af sig selv.

- Mangler vi ikke også en markering af at denne side er under kritik - altså ikke bare en stub, men at indholdet er tendentiøst/ensidigt og bør suppleres eller i hvert fald læses med et større gran salt. (Skrev 87.59.72.39 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

På hver af de sider, som Skabelon:Udmærkelser linker til, er proceduren for den pågældende udmærkelse beskrevet. Hvad fejl og mangler angår, så har vi en større mængde skabeloner, der påpeger den slags. --Palnatoke 15. apr 2011, 12:43 (CEST)

Task force[rediger kildetekst]

Da det ved afstemning er afgjort, at der etableres en task force og flere brugere er begyndt at kommentere artiklerne, skal der vel etableres et "officielt" task force på en eller anden måde.--Ramloser (diskussion) 22. jun 2015, 21:14 (CEST)

Jeg savner også, at task forcen bliver officiel. Lige nu er det ikke muligt at danne sig et overblik over dens arbejde. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 25. aug 2015, 22:50 (CEST)