Wikipedia-diskussion:Landsbybrønden/Politik om notabilitet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hey Barklund. Jeg har et par kommentarer: Den nuværende terminologi siger norm vs. politik. Jeg er enig i at 'politik' bruges forkert, og jeg så det gerne udskiftet med 'regler', men indtil da, skulle brøndindlægget vel hedde Norm om notabilitet (jeg stemmer for at artiklen kommer til at hedde "Wikipedia:Artikelhøjde"). Derudover er jeg uenig i at Neglebidning nødvendigvis er under artikelhøjde - der er i det mindste en smule om emnet på en:Nail biting. Derudover er et stort problem også reklame for firmaer som er så små at de får substantiel reklameværdi af at have en artikel. Jeg kunne godt tænke mig at indføre følgende tommelfingernorm: "Hvis et artikelemne (fx et firma eller en person) vurderes til at have større værdi af at have en artikel på dansk Wikipedia, end dansk Wikipedia har af at have artiklen, så anbefales det at artiklen slettes". Kan du se huller i den formulering? --Anjoe (Anders) 27. mar 2006 kl. 17:01 (CEST)

Jeg vil nok stramme formuleringen til "Hvis et artikelemne (fx et firma eller en person) vurderes til at have "reklameværdi" af at have en artikel på dansk Wikipedia, så anbefales det at artiklen slettes" - eller noget i den dur. --Palnatoke 27. mar 2006 kl. 17:05 (CEST)
Efter nu lidt forsinket at have flyttet emnet til brønden opfordres i til at overføre jeres kommentarer til hovedindlægget, tak :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. apr 2006 kl. 13:59 (CEST)