Wikipedia-diskussion:Skuespiller infoboks

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Projektet er tyvstartet. Alle er selvfølgelig velkommende til at tilføje flere skuespiller til listen. Orwell123 (diskussion) 4. mar 2012, 00:15 (CET)

Afstemning[rediger kildetekst]

  • 1) skal projektet forsætte en uge mere:
  • 2) Skal Projektet holde pause en uge(genoptages i 14 dags periode), hvor listerne opdateres og evt. nye deltager kan melde sig:Orwell123 (diskussion) 16. mar 2012, 13:56 (CET)
     Kommentar - Jeg tænker ikke på det så meget som en konkurrence; mere som et fokuseringsredskab. Du har givet et forslag til et emne, som man kan fokusere lidt på, og jeg har egentlig tænkt mig at fortsætte projektet, uanset om konkurrencen slutter eller ej.
    Man kan jo også sige, at konkurrencemomentet er lidt tyndt, da det stort set kun er to brugere (du og jeg), der rigtig har taget handsken op. Hvis det kunne hjælpe at tage en uges pause, så man måske kunne lokke flere med, så har jeg ingen indvendinger mod det. Men så skal der nok gøres status, så alle, der er færdige, fjernes fra listen til starten på anden omgang. Hvis vi enes om pausen, skal jeg nok holde mig en uge og nøjes med at finde flere artikler til listen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. mar 2012, 16:47 (CET)
    Jeg ser det heller ikke på den måde som en konkurrence. Det var et element, der var tænkt ind, for at motiverer flere bruger til at deltage, da manglen på Infobokse var og er ret stor. Jeg kan konstaterer at der mangler infobokse i utrolig mange profiler og spørgsmålet er om det afholder nogle fra at deltage, at (du og jeg) har udfyldt så mange af profilerne på listen. Umiddelbart er jeg splittet og har mest lyst til at forsætte projektet og at vi gør status over ugen om mandagen, således at evt. nye kan hoppe på. Mvh Orwell123 (diskussion) 17. mar 2012, 01:48 (CET)
    Forslag: Vi holder ingen Pause, men vi flytter de profiler der er lavet til arkiv på mandag? Orwell123 (diskussion) 17. mar 2012, 11:10 (CET)
    Det er helt ok - det siger vi bare. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. mar 2012, 15:51 (CET)