Wikipedia-diskussion:Tobogstavsforkortelser og -kombinationer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Når indledningen til denne artikel hedder: "De fleste forkortelser med to bogstaver har flere betydninger." - skal linket "DM", så fx ikke gå til DM (flertydig) istedet for direkte til Danmarksmesterskab? --Anjoe (Anders) 3. mar 2006 kl. 00:23 (CET)

Joda. --Palnatoke 3. mar 2006 kl. 06:23 (CET)

Hvad er formålet med denne artikel?[rediger kildetekst]

Jeg har svært ved at se noget nyttigt formål med denne artikel som blot rummer tabeller med alle 2-bogstavskombinationer. Folk der søger en bestemt kombination eller ord, søger vel direkte efter det ønskede i stedet for at gå ad denne artikels tabeller. Da artikel stort set ikke indeholder andet end de for mig at se nytteløse tabeller, overvejer jeg at indstille artiklen til sletning. Byrial 1. apr 2006 kl. 23:12 (CEST)

Jeg prøver at komme i tanke om, hvorfor jeg fandt tabellen nyttig nok til en artikel, og indtil videre er jeg nået frem til at den primært er nyttig som reference til skribenter. Et kig på dens interwiki bekræfter dette (samme kritik har vist været oppe de fleste steder), og artiklen hører nok til i Wikipedia-navnerummet i stedet for artikelnavnerummet. --Palnatoke 2. apr 2006 kl. 01:54 (CEST)