Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Brede Værk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Wikipedia:WikiProjekt Brede Værk

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Om projektet står på projektsiden:
WikiProjekt Brede Værk er et Wikipedia-projekt med det formål at forbedre artikler omhandlende emner i forbindelse med industrialiseringen, herunder Brede Værk.
I forbindelse med dette projekt kører et antal gymnasieelever et forløb sammen med Brede Værk.
I dette forløb vil der blive oprettet et antal artikler, som mærkes med I Brug/Brede Værk (en variant af IBrug-skabelonen). Artikler kan også oprettes på undersider til denne side og siden flyttes til artikelnavnerummet. I nogle tilfælde vil projektsider og eksisterende artikler skulle sammenskrives.
Forløbet vil finde sted fra 22. april til 13. maj 2013.

Det er vanskeligt at se, at projektet nogensinde har ført noget med sig. Den eneste relevante artikel (om Brede Værk) er forbundet med et andet projekt, Wikipedia:WikiProjekt Industrialiseringen, så der går intet tabt ved sletning. At nogle elever i en måned har eksperimenteret med wikipedia har næppe heller nogen historisk relevans.

  • Slet - som forslagsstiller Rmir2 (diskussion) 15. dec 2016, 11:33 (CET)
  • Slet - jeg er enig med forslagstiller -- Zoizit (diskussion) 15. dec 2016, 11:38 (CET)
  • Neutral - Det ligger ikke i artikelnavnerummet, og kan fint klare sig med at få {{historisk}} på. --Madglad (diskussion) 15. dec 2016, 11:59 (CET)
  • Slet - Tid for oprydning Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 15. dec 2016, 12:40 (CET)
Behold - projektet er gennemført og fik elever fra to gymnasier til at skrive en stribe artikler. Projektet er relevant at bevare med {{historisk}} på, så fremtidige tilsvarende projekter ikke skal opfinde den dybe tallerken igen. --Palnatoke (diskussion) 17. dec 2016, 00:15 (CET)
Konklusion:
Der er hermed påsat {{historisk}}.
- Sarrus (db) d. 8. jan 2017, 17:22 (CET)