Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Kommune- og regionsreformerne i Norge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det vil være nyttigt med nogle lister[rediger kildetekst]

Det vil være nyttigt med nogle lister over hvilke nye artikler der skal opstå, hvilke der skal bevares og udbygges og hvilke der besvares som dokumentation af gammel kommune el. fylke.--Honymand (diskussion) 28. dec 2019, 18:58 (CET)

Jeg har lagt nogle links til nye kommuner ind, men det må komme lidt efterhånden, det er et stort land. Angående de gamle kommuneartikler, mener jeg de skal omskrives efter den nye situation, men beholdes som en del af landets administrative historie. - Nico (diskussion) 28. dec 2019, 23:55 (CET)

For sent eller for hurtigt ude ?[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg synes det er lidt pudsigt nu at bruge tid på at skrive artikler om, med små tilføjelser a la "Fra 2020 bliver Klæbu lagt sammen med Trondheim". Det kunne man måske havde gjort for nogle måneder siden. Jeg har indtryk af at alle sammenlægninger er pr. 1/1 og derfor synes jeg godt man kan skrive. "Klæbu er en tidligere kommune, der pr. 1/1-2020 er lagt sammen med Trondheim kommune". Jeg har kigget på https://www.klabu.kommune.no/ og der er det helt klart pr. 1/1-2020. Når jeg kigger på linket fra Stortinget er det også fra 1/1-2020.

Såsom jeg ser det er der ingen grund til at have mellemformen "bliver lagt sammen fra 2020" - undtagen måske for at vinde tid.

--Honymand (diskussion) 31. dec 2019, 11:59 (CET)

Det er jeg sådan set enig i, det er jo altid et spørgsmål hvornår man kan indføre en opdatering i nutid, menn nu, den 31. december synes jeg også det er så tæt på, og samtidig så meget der skal opdateres, at vi kodt kan skrive en tidligere kommune ol. for at nedbinge antallet af opdateringer. - Nico (diskussion) 31. dec 2019, 12:33 (CET)