Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Møller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kære Mølleentusiaster[rediger kildetekst]

Bemærk, hvis I lægger møllebilleder op på commons, at der er noget rod i kategorisering. Billeder af vindmøller bør ikke lægges i hovedkategorien "Windmills in Denmark", men enten i "Post mills in Denmark" (stubmøller) eller "Smock mills in Denmark" (hollandske vindmøller), mens andre billeder, f.eks. skitser af inventar nok skal lægges i hovedkategorien.--Ramloser (diskussion) 24. aug 2013, 14:57 (CEST)

Jeg er i øjeblikket i gang med en præcis registrering af alle eksisterende gamle møller, idet jeg indtegner dem på et gammelt vejkort. Dette kan på sigt være en hjælp til at etablere en komplet oversigt over eksisterende anlæg. Desuden skriver jeg på et par artikler, hvor jeg har fået stillet materiale til rådighed, tættest på færdiggørelse er en artikel om Sillerup Mølle, som er en af de største bevarede tårnmøller i DK. Jeg har lagt nogle billeder af Gl. Rye Mølle op på commons, håber, at det kan inspirere nogen (hvad siger du Villy?) til at skrive en artikel, jeg sender gerne nogle links og lidt materiale.--

Ramloser (diskussion) 22. okt 2013, 11:05 (CEST)

Jeg tager Gl. Rye Mølle med på min liste, men pt er jeg sløv i wiki-sammnenhæng, så bær over med mig. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. okt 2013, 18:42 (CEST)
Btw. billeder bør ikke have datostempel. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. okt 2013, 18:44 (CEST)