Wikipedia-diskussion:Wikipediajournalen/Arkiv/marts 2018/Cebuano Wikipedia overlever

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tryk her for at komme tilbage til artiklen Cebuano Wikipedia overlever
  • Artikler bør kun oprettes med bot, hvis det er på grundlag af seriøse databaser med reelt indhold, og i et tempo hvor de kan gennemgås, tilpasses og redigeres. Efter min mening er svensk Wikipedia blevet ødelagt af botten. Jeg tog lige ti tilfældige artikler, og her var de otte botskabte. Wikipedias kvalitet bør netop være, at det er menneskeskabt indhold, til forskel fra en stigende del af internettet; Googlesøgninger på (især) geografisk indhold, giver en voldsom mængde autogennererde links. - Nico (diskussion) 24. feb 2018, 17:08 (CET)
Totalt enig. På NLWP er det også slemt med botoprettede artikler (eller bedre sagt... stubber). Men på SVWP er det rigtigt slemt.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 24. feb 2018, 17:10 (CET)
På hvilken måde falder det at udvælge tilfældige artikler under formålet med en encyklopædi? Det er en velkendt og hyggelig brugssituation, men på ingen måde seriøs. Og teksterne er jo menneskeskabte på samme måde som eksempelvis Faye (månekrater). --Palnatoke (diskussion) 24. feb 2018, 20:30 (CET)