Wikipedia:Anmodning om administratorassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:AOA)
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:AOA
Disambig bordered fade.svg "WP:AOA" omdirigeres hertil. For Wikipedia:Anmodning om administratorstatus, se WP:ADM/A.

På denne side kan brugere bede administratorerne om assistance. Hvis du ønsker at diskutere en konkret norm/politik eller andet, så bør det ske på pågældende sides diskussionsside eller eventuelt på Landsbybrønden. Skal du blot have generel hjælp kan du klikke her eller spørge i Nybegynderforummet.

Hvis du har en anmodning om administratorassistance i en sag – en redigeringskrig, en vandal der skal blokeres eller lignende – skal du skrive overskriften (uden specialtegn) efter den sidste skråstreg i indtastningsfeltet herunder og trykke på knappen neden under indtastningsfeltet. Der kommer så er ny side frem, hvor du skal skrive dit ønske i redigeringsvinduet og gemme på den sædvanlige måde ved at trykke på "Gem side"-knappen.


Herefter skal du indsætte {{Administratorassistance|overskrift=din overskrift}} her, under alle de tidligere opslag.

Når en sag vurderes som lukket, vil en administrator markere den som sådan ved at tilføje parameteren |status=lukket, og den vil efter et lille stykke tid blive arkiveret.

Madglad igen

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Er denne kommentar i orden? Hvis ikke, hvordan undgås at det gentager sig? Rmir2 (diskussion) 22. mar 2021, 12:37 (CET)

Nu er du Rmir2 vendt tilbage efter endnu en pause. Hvorfor viser du ikke god vilje med seriøse bidrag i stedet for at starte endnu en konflikt. Det gavnede dig ikke førhen og gavner næppe fremadrettet. Mvh. Ramloser frs phone
@Ramloser: - Det er klart Madglad, som er efter Rmir2, denne gang. Madglad beskylder Rmir2 at han har kopiere tekst fra en hjemmeside, men hvor jeg har tjekket efter, at det er hjemmesiden, som har kopieret teksten fra os. --Steen Th (diskussion) 23. mar 2021, 19:01 (CET)
Jeg vil foreslå, at det tages op til overvejelse at genindføre følgende kommunikationsforbud: Wikipedia:Forbud/Anmodninger/Kommunikationsforbud mellem Rmir2 og Madglad. Det har tidligere haft godt effekt. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. mar 2021, 12:19 (CET)
Jeg synes helt klart at Kommunikationsforbud mellem Rmir2 og Madglad er en god ide, sikker på Rmir2 også synes det er en godt ide -----Zoizit (diskussion) 24. mar 2021, 12:36 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Tiden er vist løbet fra denne anmodning. Kan tages op igen senere, om nødvedigt. --Pugilist (diskussion) 28. apr 2021, 15:30 (CEST)

Bandlysning af bruger Rmir2

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Jeg har oprettet afstemningen Wikipedia:Afstemninger/Bandlysning af bruger Rmir2 (2021). Vil en admin melde sig til at være koordinator.--Kjeldjoh (diskussion) 7. apr 2021, 13:07 (CEST)

Jeg vil foreslå at der oprettes et indlæg i landbybrønden f.eks. med titlen "Afstemning bruger Rmir2". Jeg beklager at jeg ikke i øjeblikket har tid til at være koordinator. - Savfisk (diskussion) 8. apr 2021, 11:50 (CEST)
Jeg har gjort opmærksom på afstemningen på Brugerdiskussion:Rmir2 og her på Anmodning om administratorassistance. Så længe det kun er administratorer der har ret til at stemme, så syntes jeg ikke det er passende også at annoncere det på landbybrønden. Men hvis andre har anden holdning, er de velkommen til at oprette dette.--Kjeldjoh (diskussion) 8. apr 2021, 12:04 (CEST)
Det gjorde jeg ved afstemningen om Rodejong. Som det fremgår af afstemningen, er alle velkommen med deres mening. Jeg synes mange kommentarer bidrager med viden, som jeg kan bruge i min beslutning. Bandlysninger er meget definerende for livet på da-wiki, for de sætter ligesom standarden for hvordan man bør opføre sig. Derfor mener jeg at bandlysning er noget som bør diskuteres af en videre kreds - Savfisk (diskussion) 8. apr 2021, 12:20 (CEST)
Der mangler fortsat en administrator som koordinator for afstemningen. Er der nogen, der vil melde sig? Det bør nok mest hensigtsmæssigt være en person, der ikke har været fremtrædende i den seneste diskussion om sagens genstand. Økonom (diskussion) 10. apr 2021, 08:49 (CEST)
Jeg har ikke tænkt mig at stemme i afstemningen af både principielle og praktiske grunde. Jeg ved ikke om Brugerdiskussion:Rmir2#Redigering af CSS på portaler og redigeringsopsummeringer tæller som "fremtrædende i den seneste diskussion". Hvis ikke, kan jeg godt tage teten. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 10. apr 2021, 17:31 (CEST)
Lyder godt - Økonom (diskussion) 10. apr 2021, 17:51 (CEST)

Brugerdiskussion:Rmir2

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Diskussionen på Brugerdiskussion:Rmir2 forekommer mig at være kontraproduktivt tidsspilde, og jeg foreslår siden blokeret mindst et år. (skrev Madglad (diskussion • bidrag) 12. apr 2021, 08:40 (CEST). Husk at signere dine indlæg.)

Det er hermed noteret. Der er flere brugere, herunder flere admins, der har opmærksomhed på både brugeren og hans diskussionsside, så nødvendige tiltag vil blive iværksat, når der er behov for dem. Der er vi, efter min vurdering, ikke nået til endnu - ikke mindst med baggrund i de verserende debatter og allerede iværksatte sanktioner. --Medic (diskussion) 12. apr 2021, 09:16 (CEST)
Jeg ved ikke om anmodningen skal forstås således at siden skal skrivebeskyttes, eller at brugerkontoen tilknyttet diskussionssiden skal have frataget adgangen til at redigere den. Førstnævnte ville være en upassende anvendelse af skrivebeskyttelsesværktøjet. Ift. sidstnævnte er jeg enig med Medic, og i øvrigt anser jeg det som rimeligt at personer som det overvejes at udelukke fuldstændigt fra projektet, har ret får lov til at udtale sig herom. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 12. apr 2021, 18:14 (CEST)
Hvis man mener at en anden brugers diskussionsside er spild af tid, så kan man jo bare blive væk fra den. --MGA73 (diskussion) 12. apr 2021, 20:39 (CEST)
På linje med Medic. Ser ikke nogen grund til at gøre noget på nuværende tidspunkt. —SimmeD (diskussion, bidrag) 14. apr 2021, 00:42 (CEST)

Ændring af uendelig blokering

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jf. samtale på Pugilist diskussionsside, så mener jeg at den uendelige blokering af Lauriinax, Abacus1749, Isolde.Heigl og Andr021g bryder med vores retningslinjer vedr. taksering af blokeringer. Ja, de har gjort noget dumt, men jeg mener at det kun burde taksere til en tidsbegrænser blokering af max. en uge.--Kjeldjoh (diskussion) 19. apr 2021, 12:42 (CEST)

Prøv lige at læs Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Seneste ændringer syndflod. De er en del af en større gruppe skoleelever eller lignende, der forsøgte at indsætte sig selv som kendte personer i diverse by-artikler. Det er ikke personer, der har begået fejl, men nogen som ikke har i sinde at bidrage seriøst. Så der er ingen grund til at give dem mulighed for at gentage deres hærværk. --Dannebrog Spy (diskussion) 19. apr 2021, 15:20 (CEST)
Spørgsmålet om, hvorvidt blokeringerne i sig selv var en god ide, er vel et separat spørgsmål fra, om de er inden for det, der er tilladt efter WP:BLOK? Kjeldjohs anmodning handler om det sidstnævnte. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 19. apr 2021, 16:17 (CEST)
Jeg har fulgt snakken ang. "syndfloden", og har også selv tilbageført flere af denne type redigeringer. Det er helt efter bogen at disse brugere er blevet blokeret (om end de ikke har fået en passende {{test}} eller {{blokeret}}), men jeg mener at det er forkert at de har fået en permanent blokering, pga. en enkelt forseelse. De øvrige brugere der har været med i denne bølge, har ikke fået tilsvarende straf. Normalt bruges permanent blokering kun ved upassende brugernavne, spam-botter og sokkedukker.--Kjeldjoh (diskussion) 19. apr 2021, 16:42 (CEST)
Nu var det jo ikke bare de sædvanlige eksempler på folk, der lige skulle se, om de kunne lave hærværk. Det var et koordineret angreb fra folk, der vidste eller burde vide, at de havde gang i noget, der ikke var i orden. Den slags har ikke brug for flere chancer. At blokere dem uendeligt kan så siges at være en lidt nem og hurtig løsning, men når der foregår systematisk hærværk, kan man lige så godt svare kontant på det. Og at ophæve blokeringerne er reelt bare at bede dem om at gentage hærværket. --Dannebrog Spy (diskussion) 19. apr 2021, 17:08 (CEST)
Tænker at de omtalte brugere falder under: Wikipedia:Politik for blokering og bandlysning#Konti der udelukkende har til formål at forstyrre projektet. Ydermere kan de skrive på deres diskussion hvis de ønsker at forklare. Normalt set vil sådan en praksis ikke være velset (med mindre det kan begrundes), men ser ikke noget problem med disse brugere. —SimmeD (diskussion, bidrag) 19. apr 2021, 18:36 (CEST)

MediaWiki:Tog-usenewrc

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg foreslår at vi sletter MediaWiki:Tog-usenewrc. Det er en gammel besked fra 2015. Hvis vi sletter den nuværende MediaWiki, så vil den bruge standardteksten "Gruppér ændringer efter side i listen over seneste ændringer og i overvågningslisten". Det er også det samme som står på alle andre Wiki'er, ifald man vælger Dansk sproget brugergrænseflade.

Hvis nogle skulle være i tvivl om hvor denne tekst befinder sig, så kan kommer den frem hvis du tilgår: Indstillinger > Seneste ændringer > Avancerede indstillinger. Det er til at kunne slå en grupperet seneste ændringer funktionalitet til. --SimmeD (diskussion, bidrag) 21. apr 2021, 15:05 (CEST)

Genoprettelse af Jojo's Bizarre Adventure

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Brugeren EPO har slettet siden Jojo's Bizarre Adventure uden nogen grund. Artiklen havde en rimmelig mængde indhold og med passende indhold, så jeg finder derfor sletningen uacceptabel, og jeg vil gerne anmode om at artiklen bliver genoprettet, og at brugeren, som har slettet denne artikel, bliver undersøgt nærmere. Jeg har hurtigt kigget på deres bidrag og kunne ikke finde andre misbrug, så måske er det en fejltagelse, men jeg kan ikke se deres sletningslog, så jeg ved ikke, om de har slettet andre artikler.

Ztash (diskussion) 28. apr 2021, 11:45 (CEST)

EPO slettede siden med begrundelsen "Maskinoversættelse / Machine translation: indholdet var: {{sprog}}", så uden at have set artiklen, så tyder det på at oversættelsen har været af så dårlig kvalitet, at EPO har vurderet at den opfylder kriterierne for en hurtigsletning. Du kan evt. få artiklen overført til din sandkasse, hvis du ønsker at arbejde videre på oversættelsen.--Kjeldjoh (diskussion) 28. apr 2021, 13:16 (CEST)
Den er nok slettet lige hurtigt nok. Hvis den skal slettes, bør den gå over et sletteforslag. Den er gendannet. --Pugilist (diskussion) 28. apr 2021, 13:25 (CEST)

Bruger:RG067

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg vil foreslå at Bruger:RG067 bliver tildelt Autopatruljerede status, og måske botflag.--Kjeldjoh (diskussion) 29. apr 2021, 11:25 (CEST)

Hi (and sorry for writting in english),
I want to fix the more frequents errors on Wikipedia:WikiProjekt Check Wikipedia. So, I think in a few days I will have ended all this fixing, and not longer contributue on this wiki.
So, I don't know if it's neccesary to add me the bot status, but if you want to add it, you are free to do it.
Thanks and Best regards, RG067 (diskussion) 29. apr 2021, 11:31 (CEST)
And if it's neccesary I can stop/reduce the speed of my edits. I do all edits manually, without using a bot. RG067 (diskussion) 29. apr 2021, 11:32 (CEST)
@RG067: Thanks for your notification and the clean up. You have now auto patrol. All clear. --Pugilist (diskussion) 29. apr 2021, 11:34 (CEST)
And thank you for your contribution.--Kjeldjoh (diskussion) 29. apr 2021, 11:38 (CEST)

Susanne Lykke Michelsen

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg kan se at der er lavet en side om mig som forfatter. Jeg vil super gerne have rettet mit navn til mit forfatternavn som er Susanne Lykke og ikke Susanne Lykke Michelsen. Er det noget I kan hjælpe med? Jeg har ingen profil og ved ikke hvordan jeg skal få det rettet. Med venlig hilsen Susanne Lykke 195.249.150.234

Flyttet. -Pugilist (diskussion) 2. maj 2021, 09:10 (CEST)