Wikipedia:Anmodning om administratorassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:AOA)
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:AOA
Disambig bordered fade.svg "WP:AOA" omdirigeres hertil. For Wikipedia:Anmodning om administratorstatus, se WP:ADM/A.

På denne side kan brugere bede administratorerne om assistance. Hvis du ønsker at diskutere en konkret norm/politik eller andet, så bør det ske på pågældende sides diskussionsside eller eventuelt på Landsbybrønden. Skal du blot have generel hjælp kan du klikke her eller spørge i Nybegynderforummet.

Hvis du har en anmodning om administratorassistance i en sag – en redigeringskrig, en vandal der skal blokeres eller lignende – skal du skrive overskriften (uden specialtegn) efter den sidste skråstreg i indtastningsfeltet herunder og trykke på knappen neden under indtastningsfeltet. Der kommer så er ny side frem, hvor du skal skrive dit ønske i redigeringsvinduet og gemme på den sædvanlige måde ved at trykke på "Gem side"-knappen.


Herefter skal du indsætte {{Administratorassistance|overskrift=din overskrift}} her, under alle de tidligere opslag.

Når en sag vurderes som lukket, vil en administrator markere den som sådan ved at tilføje parameteren |status=lukket, og den vil efter et lille stykke tid blive arkiveret.

Procedure for gendannelse

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg vil gerne anmode en neutral administrator om at lave en sammenfatning og konklusion på diskussionen Wikipedia:Landsbybrønden/Procedure for gendannelse, da den har stået stille i henved to måneder, og det vil være passende med en konklusion på om alt, noget eller intet af det foreslåede kan bruges. Tøndemageren 25. maj 2020, 15:56 (CEST)

Teknisk Erhvervsskole Center

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hej! Teknisk Erhvervsskole Center har skiftet navn til "Technical Education Copenhagen" og jeg vil derfor gerne bede en admin eller lign. til at ændre navnet på artiklen.

Man kan se navneskiftet på deres logo, som kan findes på bunden af deres hjemmeside

--Rexvium (diskussion) 23. jul 2020, 14:02 (CEST)

Hvor er det himmelråbende tosset, at danske uddanelsesinstitutioner skal have engelsk navne. Man savner helt dengang Jysk Pædagogseminarium rent faktisk hed "Jysk Pædagogseminarium" og ikke et eller andet VIA University nonsens. Nåh, det kan vi alligevel ikke gøre så meget ved, og da navneskiftet for TEC er en realitet, så er anmodningen hermed imødekommet. Du kan forresten også godt selv flytte artikler, hvilket du kan læse mere om på hjælpesiden om flytning. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 23. jul 2020, 16:58 (CEST)
Asger: Folk kan jo ikke finde den mulighed, da der ikke er nogen tab ved navn "Omdøb", "Ændr artikelnavn" eller lign. --Madglad (diskussion) 6. aug 2020, 18:23 (CEST)
Det er jo også derfor, jeg nævner det. For at gøre opmærksom på muligheden. Hvordan Wikipedias brugergrænseflade er sat op, må drøftes andetsteds. Det er ikke emnet for denne AOA. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 6. aug 2020, 18:47 (CEST)

Overtrædelse af ophavsretten på Flyverhjemmeværnet

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa, på flyverhjemmeværnets side kopieres indhold fra https://www.hjv.dk/oe/FHV/velkommen%20til%20Flyverhjemmev%C3%A6rnet/Sider/default.aspx gentagne gange, og jeg anmoder derfor om en decideret sidebeskyttelse i en rum tid. Overvej i øvrigt at skjule de redigeringer som indeholdte copyvio. Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 17. aug 2020, 13:48 (CEST)

Det ser ud som om, at de har opgivet. Det er lidt drastisk at semibeskytte siden og derved udelukke andre Ip'ere og nye brugere i at redigere siden. Fortsætter det, kan det overvejes at udelukke de konkrete Ip'ere i at redigere på siden. --Pugilist (diskussion) 17. aug 2020, 14:02 (CEST)
IP-brugeren fortsætter som Bruger:Flyverhjv men på trods af en skabelonfest på vedkommendes brugerdiskussionsside, er pointen tydeligvis ikke sivet ind. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. aug 2020, 16:40 (CEST)
Brugeren har fået en pause. --Pugilist (diskussion) 17. aug 2020, 16:58 (CEST)

Spidy30 igen

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Så er Spidy30 tilbage igen som IP-bruger med de sædvanlige problemer, denne gang på artiklen Salvie med copyvio, lange lister med røde links og generelt ævl. Jeg foreslår at de benyttede IP-adresser som minimum blokeres for en længere periode, og at artiklen semibeskyttes. Der bør dog også findes en længerevarende løsning, for det er usandsynligt, at Spidy30 vil ændre adfærd. --Dannebrog Spy (diskussion) 24. aug 2020, 21:29 (CEST)

Jeg har nu beskyttet siden mod redigering fra uregistrerede brugere.--Ramloser (diskussion) 25. aug 2020, 14:32 (CEST)
@Dannebrog Spy: - Har du et link til den pågældende side, som vedkommende har kopieret fra? ---Zelrin (DiskussionBidrag) 25. aug 2020, 14:50 (CEST)
DS, - hvor ser du sammenhængen mellem Spidy30 og Salvie. Jeg har taget en del nedslag i navnene og de ser ok ud. Man kan så diskutere om det er relevant med hyriderne? ... eller hvor grænsen ellers går med en sådan liste? Der er vidt jeg husker ikke noget ophavsproblem med ukommenterede lister, omend der mangler kilder. Min fornemmelse er at de kommer flere steder fra. Er der et adminproblem, og er beskyttelsen nødvendig? - Nico (diskussion) 25. aug 2020, 15:31 (CEST)
@Nico: Det er helt evident personen bag brugeren Spidy30, der har redigeret i artiklen om Salvie. Brugeren benytter forskellige IP-adresser, hvorfor det giver mening med beskyttelse af artiklen. Det er ikke nok at blokere den enkelte IP, da der kort efter dukker en ny op. Ja, det er et admin-problem, da det kræver blokerings- og beskyttelsesværktøj. Problemet med Spidy er ikke, at det hele er klassisk hærværk, og nogle af redigeringerne er fsv ok, men det samlede billede er ikke godt. Der er nu blokeret og beskyttet, og jeg synes ikke vi skal spilde mere til på det indtil han går igang igen med at bidrage i en ny artikel under en ny ip. --Pugilist (diskussion) 25. aug 2020, 15:37 (CEST)

(redigeringskonflikt)

Det er en IP-bruger (sikkert en anden gammel kending), der mener, at der er kopieret. Ved nærmere eftersyn virker brødteksten dog mere som en blanding af enkelte kopierede linier og generelt sludder. Nu har SorenRK dog fået ført artiklen tilbage, Ramloser har semibeskyttet den, og Pugilist har blokeret IP-adresserne og Spidy30 selv.
Nico: Spidy30's redigeringer har givet anledninger til vrøvl gentagne gange, f.eks. med Ballerups venskabsbyer og hesteracer. Det her er et endnu et eksempel på, at brugeren indsætter en masse vrøvl for derefter at himle op og indsætte det på ny, når andre forsøger at fjerne det. Så ja, det er nødvendigt med semibeskyttelse, for ellers fortsætter brugeren bare. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. aug 2020, 15:39 (CEST)
OK, tak for info. ... husker det godt, nu jeg får det fortalt ;-) - Nico (diskussion) 25. aug 2020, 16:31 (CEST)

Kim Fupz Aakeson

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa, i den seneste stykke tid, har der været usædvanligt meget hærværk på siden Kim Fupz Aakeson fra mange forskellige IP-adresser. Derfor anmoder jeg om en semibeskyttelse i minimum en uge, men gerne mere. Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 2. sep 2020, 09:33 (CEST)

Yes check.svg Gjort - Beskyttet i 1 uge. Hvis det fortsætter efter denne beskyttelse, så kan ser vi på at en måske lidt længere beskyttelse. --SimmeD (diskussion, bidrag) 2. sep 2020, 10:43 (CEST)

islamophobia

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Er Wikipedia formidler af sensationsmedier eller indbringer af faglighed? Der er tendentiøse og selektive profilering af bestemte befolkningsgrupper; herunder muslimer og islam. Der er generelt en bekymrende diskurs i højreekstremisme i Dagens danmark. Alene bygger det på ignorance. Og Wikipedia er ikke platformen for Cancel Culture og islamophobia. Sig mig, hvorfor er det lige Hitler, at fået sådan en neutral profilering? Keep it neutral. Wikipedia kommer ikke til at få donation af mig og mit netværk, så længe i opererer som i gør. Bruger Zelrin har ønske om bibeholde islamofobiske profilering eftersom vedkommende har meldt mine redigeringer for hærværk. Den artikel jeg ønsker at fjerne omhandler en religiøs figur. Artiklen er nærmest kun baseret på ekstrabladens udtalelser, hvilken er forrykt. Hvornår er vi begyndt at bruge sladrerblade som troværdige kildehenvisninger? Hvorfor er der behov for at udstille en død mand på den måde?

https://da.wikipedia.org/wiki/Abu_Laban

mvh Udmedfakenews (diskussion) 10. sep 2020, 21:01 (CEST)

@Udmedfakenews: Denne side, 'Anmodning om administratorassistance', er beregnet til at anmode om en bestemt indsats fra administratorerne. Dine spørgsmål er mere generelle og bør stilles på Hjælp:Nybegynderforum. Og gerne mere præcist formuleret. --Madglad (diskussion) 10. sep 2020, 23:11 (CEST)
@Udmedfakenews: Spørgsmålene hører vel hjemme på artiklens diskussions-side, selvom der indledes med retoriske spørgsmål.--Honymand (diskussion) 11. sep 2020, 18:28 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Dette er ikke et administratoranliggende. Diskussionen må tages i et andet forum. AOA'en lukkes. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2020, 18:43 (CEST)

Det som skjules i sneen

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.


Vil en administrator venligst flytte siden Det som gemmes i sneen til Det som skjules i sneen? Den korrekte danske titel på serien er "Det som skjules i sneen" (brugt af DR, Viaplay, HBO Nordic, IMDB, etc.). Desværre kan jeg ikke selv gøre det, da siden Det som skjules i sneen tidligere har eksisteret og den af uvisse årsager blev omdirigeret til den forkerte titel. Jeg vil også helst bevare redigeringshistorikken, så jeg vil ikke bare tømme den ene og flytte teksten over under den korrekte titel.

Jeg ville i øvrigt ønske der var en nemmere måde at bede om dette, da det jo er en ting der sker relativt ofte og som ofte ikke burde kræve den store diskussion. I dette tilfælde ville det have været så rart om der bare var en knap at trykke på, på den side hvor jeg fik fejlbeskeden om at jeg ikke kunne få lov til at flytte siden, og at den knap så ville tilkalde administratorassistance med fuld beskrivelse af problemet, ønsket og begrundelsen, som jeg jo allerede havde indtastet. Jeg tror en sådan manglende knap netop er årsagen til at siden er blevet stående med den forkerte titel (trods rettelse i selve teksten), da de færreste nok orker bruge et kvarter eller mere på at tilkalde en administrator (inkl. at finde ud af, hvordan søren man gør det).

--Jhertel (diskussion) 16. sep 2020, 23:52 (CEST)

Flyttet.
Enig i, at det ville være praktisk, hvis der var en "knap", hvor man i de situationer hurtigt kunne gøre opmærksom på problemet. Hvis der er en dygtig tekniker, der kan få det på plads villle det være fint. De fleste flytninger kan dog foretsges uden problemer. --Pugilist (diskussion) 17. sep 2020, 07:56 (CEST)
Der skal kodes i Mediawiki for at ændre det. Men det kunne være at vi burde have en simpel anmodningsside til simple ting, som flytning, blokering mv. For det lidt tung lige nu. Og forslaget er blevet vendt uden der kom en konklusion ud af det. Wikipedia-diskussion:Anmodning om administratorassistance/Arkiv 1#Separat side til blokeringsanmodninger --Steen Th (diskussion) 17. sep 2020, 10:55 (CEST)