Wikipedia:Anmodning om administratorassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:AOA)
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:AOA
Disambig bordered fade.svg "WP:AOA" omdirigeres hertil. For Wikipedia:Anmodning om administratorstatus, se WP:ADM/A.

På denne side kan brugere bede administratorerne om assistance. Hvis du ønsker at diskutere en konkret norm/politik eller andet, så bør det ske på pågældende sides diskussionsside eller eventuelt på Landsbybrønden. Skal du blot have generel hjælp kan du klikke her eller spørge i Nybegynderforummet.

Hvis du har en anmodning om administratorassistance i en sag – en redigeringskrig, en vandal der skal blokeres eller lignende – skal du skrive overskriften (uden specialtegn) efter den sidste skråstreg i indtastningsfeltet herunder og trykke på knappen neden under indtastningsfeltet. Der kommer så er ny side frem, hvor du skal skrive dit ønske i redigeringsvinduet og gemme på den sædvanlige måde ved at trykke på "Gem side"-knappen.


Herefter skal du indsætte {{Administratorassistance|overskrift=din overskrift}} her, under alle de tidligere opslag.

Mere rutinerede brugere kan finde på at oprette undersiden i forvejen, som en ny side Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Overskrift for emne, men hvis du gør det, så husk at indsætte {{Administratorassistance|overskrift=Overskrift for emne}} her på siden bagefter, så andre kan se diskussionen. Linket bliver ikke indsat automatisk. Sørg også for at kategorisere undersiden med [[Kategori:Anmodninger om administratorassistance|{{SUBPAGENAME}}]].

Når en sag vurderes som lukket, vil en administrator markere den som sådan ved at tilføje parameteren |status=lukket, og den vil efter et lille stykke tid blive arkiveret.

Aminata Touré

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Anmodning om gennemførelse af flytning jf. opfordring fra Bruger:Pugilist til at bruge AOA på Wikipedia:Flytteforslag/Aminata Touré.

Baggrund: Der er oprettet 2 artikler om den tyske politiker Aminata Touré: Aminata Touré og Aminata Touré (tysk politiker). Den sidstnævnte var meget kort med kun 3 sætninger, men den førstnævnte var en mere dækkende artikel. Derfor er det oplagt at beholde artiklen Aminata Touré. Men fordi navnet er flertydigt og artiklen Aminata Touré (senegalesisk politiker) også er oprettet, har jeg foreslået Aminata Touré flyttet til Aminata Touré (tysk politiker) for at gøre plads til en flertydigside (foreløbig oprettet på Aminata Touré (flertydig).

Imidlertid flyttede Bruger:Lukasdk123 siden efter oprettelsen af flytteforslaget ved manuelt at kopiere teksten hvorved sidehistorikken ikke blev flyttet med. Jeg anmoder derfor om administratorassistance til også at flytte historikken fra Aminata Touré til Aminata Touré (tysk politiker). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. dec. 2021, 17:16 (CET)[svar]

SndrAndrss

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Til info. Bruger:SndrAndrss er blokeret en måned, da hans sportskategoriprojekt nu er nået sådan et volumen at det er rent hærværk.

Han er her ikke for at bidrage, han er her for at køre sit eget bizarre løb.

Hans globale blokeringshistorik fortæller det hele, samme opførsel og årsag til blokeringer og bandlysninger på enwiki,dewiki og svwiki, de første gående tilbage til 2007.

Han fik en uges blokering, en sidste chance og et ultimatum forleden, for så at redigere som IP her i eftermiddag. Det kostede ham en måned ekstra.

Ser I ip’er, der roder med kategorier og skabeloner på den måde, så blok on sight en uge og rul tilbage. Jeg er desværre bange for at der ikke er andre løsninger.

Yderligere info på Brugerdiskussion:SndrAndrss. Mvh KnudW (diskussion) 3. jan. 2022, 21:50 (CET)[svar]

Jeg er enig i, at han er blevet blokeret.. Han var igang med masseoprettelse af OL-artikler, som bl.a. mig har sagt at han ikke skulle oprette. Og omgåelse af en blokering skal håndteres!
Jeg meget overrasket over, når han har været aktiv så længe, at basale færdigheder, som oprette kategorier eller håndtere diskussionssider, at det kan han ikke håndtere. Det er nyt tråd hver gang han vil af med et indlæg for at forsætte på de gamle tråde. Men har han har oprettet en masse navigationsbokse, hvor en del er ubrugte, fordi de spillere, som er på de landshold, har vi ikke artikler med.
Samarbejdsevner: Jeg har ikke set det fungere. Jeg vil se hvordan det er i praksis og jeg giver ikke noget for erklæringer, som han forsøger med, som regel ikke holder i praksis... --Steen Th (diskussion) 5. jan. 2022, 12:13 (CET)[svar]

Nordfra

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Nordfra har i indlæg skrevet "Kartebolle er ikke andet end en rigtig lille skiderik, der er ude på at lave ballade."

Nordfra har ikke tagget Kartebolle (Dipsacus fullonum), men har tagget mig. Jeg mener ikke dette er iht. Wikipedia:Politik for diskussionssider, vil vil indstille at Nordfra får en passende advarsel.--Kjeldjoh (diskussion) 10. jan. 2022, 16:21 (CET)[svar]

  • Jeg har givet ham en {{test3}} (Brugerdiskussion:Nordfra#Stop_venligst!), men protesterer ikke hvis en anden admin blokerer. En af Wikipedias vigtigste grundregler er at vi taler pænt til hinanden og ovennævnte indlæg er langt over grænsen, men for ikke at være konfliktoptrappende.....? - Nico (diskussion) 10. jan. 2022, 17:30 (CET)[svar]

Radio Loud - 24syv

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Vil en Admin flytte Radio Loud til 24syv.--Kjeldjoh (diskussion) 17. jan. 2022, 16:03 (CET)[svar]

Yes check.svg Done --Pugilist (diskussion) 17. jan. 2022, 16:10 (CET)[svar]

A-bus

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Hej folkens.

Bruger:Erobran har flyttet A-bus til A-bus (København) og derefter ændret den til en omdirigering til A-bus (flertydig).

Jeg vil bede om at omdirigeringen slettes, og flertydigsiden flyttes til navnet uden parentes.

På forhånd tak og god aften fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. jan. 2022, 20:34 (CET)[svar]