Wikipedia:Afstemninger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Genvej:
WP:A
Stem om...
Anbefalede emner
Fremragende lister
Fremragende artikler
Gode artikler
Lovende artikler
Ugens artikel
Månedens fokus
Andre afstemninger

Denne side er beregnet til Wikipedia-afstemninger, se Wikipedia:Afstemningsprocedure.

Sådan opretter man en afstemning[redigér wikikode]

 1. Vælg redigér
 2. Tilføj {{afstemning|Overskrift=}} under "Aktive afstemninger"
 3. Tilføj en overskrift til afstemningen
 4. Gem siden
 5. Klik på det røde link der fremkommer og indsæt: {{subst:ny afstemning|~~~}}
 6. Gem siden (herved indsættes en række standardoplysninger i afstemningen)
 7. Rediger siden og tilføj de resterende oplysninger

Se evt. de afsluttede afstemninger hvis du er i tvivl.

Aktive afstemninger[redigér wikikode]

Preferences-system.svg Der arbejdes på denne tekst i øjeblikket!
Vent venligst med at redigere den, eller kontakt den bruger som satte denne skabelon på siden. Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 8. dec 2016, 10:28 (CET)
Afskaffelse af milepælsskabeloner på diskussionssiderne
 • Jeg formulerer denne når der er faldet ro om afstemningstemaerne på den anden afstemning. Hvis nogen har lyst til at hjælpe med at formulere afstemningens tekst kan de henvende sig til mig. --Madglad (diskussion) 8. dec 2016, 10:55 (CET)
Bør der ikke være en separat diskussion om dette før man tyr til afstemning. Jeg er helt med på afstemningen om projektskabeloner og ved godt at der har været snak om milepælene også, men burde afstemningen ikke vente til det andet er ordnet og man evt. har taget en ny diskussion? Mvh. InsaneHacker (💬) 12. dec 2016, 15:33 (CET)
Tænker jeg også. Jeg tænkte at den skulle fremsættes samtidigt med det andet forslag, men så udskød jeg det da der pludseligt kom gang i den fastlåste debat. Jeg tror at man kan vurdere om et par dage om forslaget skal stilles, før det andet forslag er færdigbehandlet. Ellers skal denne start bare slettes. --Madglad (diskussion) 12. dec 2016, 15:50 (CET)
@Madglad: Sker der noget her? --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 01:48 (CET)
Ikke for min skyld. Det var vist Rmir2, der krævede dette sat til til afstemning samtidigt med projektskabelonerne, da han mente at afskaffelse af projektskabelonere ville gøre milepælene værdiløse. Holdningen blev dog skudt ned, inden forslaget blev skrevet færdigt. Frit efter min hukommelse. --Madglad (diskussion) 9. nov 2017, 07:16 (CET)
Crystal Clear action apply.png Konklusion:
Afstemningen er ikke længere aktuel. --Inc (diskussion) 9. nov 2017, 10:12 (CET)


Ugens konkurrence

Hele norden har det. Enwiki har det. Men det har Dawiki ikke. Det er en ugentlig konkurrence med formål til at rose wikipedianer med god indsats. Det vil sige, at indsætte billeder, nye artikler, udvide korte artikler, lave omdirigeringer mm. (Kilde: nowiki) Præmien er nogle rosetter med forskellige farver. Der kommer an på hvilket rank man er på. F.eks. blåt rosette er hovedpræmien på nowiki. Sverige har haft det siden 2005. Hvad siger i? Skal vi have en ugentlig konkurrence på dawiki? Kærlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 3. jul 2017, 19:45 (CEST).

 • Symbol support vote.svg Støtter  •   Rodejong   💬 ✉️ 3. jul 2017, 19:51 (CEST)
 • Symbol support vote.svg Støtter - Jeg tænker, at det mest handler om, at nogen må tage initiativ til det. --Inc (diskussion) 9. okt 2017, 11:55 (CEST)
 • Symbol support vote.svg Støtter - Jeg har kigget lidt på nowiki, og det ser ud som en god idé. Men vi har allerede Wikipedia:Fokusmåned ville det ikke være bedre at samle det i en tråd. --Kjeldjoh (diskussion) 8. nov 2017, 15:52 (CET)


Afsluttede afstemninger[redigér wikikode]