Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Anmodning om MassMessage-levering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har oprettet en diskussion på Landsbybrønden der er en forlængelse af en del andre diskussioner, derfor ønsker jeg at brugere som tidligere har deltaget informeres via Speciel:MassMessage. Listen over brugere kan findes på Bruger:InsaneHacker/Sandbox/WPGList. Jeg anmoder om at denne besked lægges på deres diskussionssider (uden indrykket og nowiki-tagget):

Hej {{subst:PAGENAME}}, da du deltog i [[Wikipedia:Afstemninger/Afskaffelse af projektskabeloner på diskussionssiderne|denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner]] kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på [[Wikipedia:Landsbybrønden/Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget|denne diskussion]] på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --[[Bruger:InsaneHacker|InsaneHacker]] ~~~~~ (leveret af en [[Wikipedia:Administratorer|administrator]] via [[Speciel:MassMessage|MassMessage]])

Modtagerlisten er allerede formateret med {{#target:}}-parametren. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 24. jul 2017, 21:05 (CEST)

Yes check.svg Gjort - brugerne har nu modtaget denne besked, så har sparet dig for lidt tid med at skulle indsæt på 21 brugerdiskussioner. Vi har ikke nogle regler pt. for "MassMessage" så tænker nok de flest sysops vil bruge den med omtanke, og når det kan spare tid og har et reelt formål :-) --SimmeD (diskussion, bidrag) 26. jul 2017, 17:35 (CEST)