Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Bandlysning af bruger Rmir2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har oprettet afstemningen Wikipedia:Afstemninger/Bandlysning af bruger Rmir2 (2021). Vil en admin melde sig til at være koordinator.--Kjeldjoh (diskussion) 7. apr 2021, 13:07 (CEST)

Jeg vil foreslå at der oprettes et indlæg i landbybrønden f.eks. med titlen "Afstemning bruger Rmir2". Jeg beklager at jeg ikke i øjeblikket har tid til at være koordinator. - Savfisk (diskussion) 8. apr 2021, 11:50 (CEST)
Jeg har gjort opmærksom på afstemningen på Brugerdiskussion:Rmir2 og her på Anmodning om administratorassistance. Så længe det kun er administratorer der har ret til at stemme, så syntes jeg ikke det er passende også at annoncere det på landbybrønden. Men hvis andre har anden holdning, er de velkommen til at oprette dette.--Kjeldjoh (diskussion) 8. apr 2021, 12:04 (CEST)
Det gjorde jeg ved afstemningen om Rodejong. Som det fremgår af afstemningen, er alle velkommen med deres mening. Jeg synes mange kommentarer bidrager med viden, som jeg kan bruge i min beslutning. Bandlysninger er meget definerende for livet på da-wiki, for de sætter ligesom standarden for hvordan man bør opføre sig. Derfor mener jeg at bandlysning er noget som bør diskuteres af en videre kreds - Savfisk (diskussion) 8. apr 2021, 12:20 (CEST)
Der mangler fortsat en administrator som koordinator for afstemningen. Er der nogen, der vil melde sig? Det bør nok mest hensigtsmæssigt være en person, der ikke har været fremtrædende i den seneste diskussion om sagens genstand. Økonom (diskussion) 10. apr 2021, 08:49 (CEST)
Jeg har ikke tænkt mig at stemme i afstemningen af både principielle og praktiske grunde. Jeg ved ikke om Brugerdiskussion:Rmir2#Redigering af CSS på portaler og redigeringsopsummeringer tæller som "fremtrædende i den seneste diskussion". Hvis ikke, kan jeg godt tage teten. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 10. apr 2021, 17:31 (CEST)
Lyder godt - Økonom (diskussion) 10. apr 2021, 17:51 (CEST)