Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Birgit Drejer Nobel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


Jeg har blokeret Bruger:Birgit Drejer Nobel, der efter en lang række gode bidrag nu er kammet over.

Jeg ved ikke om vedkommendes konto er kompromitteret eller om brugeren har en episode.

Under alle omstændigheder er der ingen det gider den slags pjat. Mvh KnudW (diskussion) 23. jul 2019, 20:12 (CEST)

Jeg havde som minimum anbefalet en blokering af hende i 1 måneds tid, men en uendelig blokering bakker jeg fuldstændigt op om. At man ikke kan lære af en blokering i 1 dag, og fortsætter sådanne angreb, det tager jeg skarpt afstand fra. Jeg ved jo selvfølgelig ikke hvad der sker bag skærmen, og om hun ikke har været aktiv i sin blokeringsperiode, og om hun har lært noget af sin blokering (hvilket jeg ikke tror hun gør). Om kontoen er kompromitteret kan jeg ikke forholde mig til, men indtil videre vil jeg også anbefale at spærre hendes adgang til at sende e-mails og adgang til diskussionsside, for at undgå at ydeligere ramasjang. Med venlig hilsen EeveeSylveon 23. jul 2019, 20:30 (CEST)
Det er ikke uendeligt, men mere indtil videre. Jeg vil lige se om der kommer en reaktion. Mvh

KnudW (diskussion) 23. jul 2019, 20:36 (CEST)

Egentlig mente jeg at jeg hellere vil have en uendelig blokering indtil videre. Hvis hun siger undskyld eller lign., så vil jeg gerne bede om en afblokering af hende. Men det skal være et svar man kan stole på. Jeg trækker i øvrigt min holdning om det der med e-mail og diskussionsside tilbage ad hensyn til hvis hun vil undskylde. Mvh. EeveeSylveon 23. jul 2019, 20:42 (CEST)

Jeg har her til aften fundet ud af, at vedkommendes konto IKKE er kompromitteret. Her er hvorfor: Jeg ved godt det ikke er nogen god idé, overhovedet, men siden hendes konto navn er skrevet i eget navn, fandt jeg hurtigt frem til hendes Facebook-side, og her kunne jeg hurtigt konstatere, at hendes chikane også optræder her, endda i meget værre sprog end her på dawiki. Jeg kan på en måde godt forstå hendes frustration, og så alligevel ikke. At man ville anmelde og retsforføre med sådanne snævre grundlag, for eksempel som at have oprettet sin Wikipediabruger for 13 år siden (hvilket naturligvis ikke er ulovligt), så vil både politi og retsvæsen ikke tage sig af det, det vil i deres ører bare være noget pladder. Hvis BDN kun er her for at "skrive sig selv i historiebøgerne", og intet andet, så kan jeg desværre kun anerkende hende som en troll. Så jeg tvivler at der kommer noget godt herfra mere. Mvh. EeveeSylveon 28. jul 2019, 20:14 (CEST)

Ja, der er vist ikke mere at snakke om i dette tilfælde. Det er vist bedst at ignorere dette. Jeg har sat NOINDEX på denne side, og så syntes jeg vi lader det gå i arkivet.
Kommer der mere, bør det bare ordnes diskret og permanent. Mvh KnudW (diskussion) 28. jul 2019, 20:43 (CEST)
Enig. --EeveeSylveon 28. jul 2019, 20:46 (CEST)