Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af Rodejong 2017-03-19

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det lader til at sætningen "KLOP!" har udviklet sig til et standardsvar fra Bruger:Rodejong, når det bliver for besværligt at fortsætte diskussionen. En ordforklaring kan findes her: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Klop

Jeg synes ikke at det er acceptabelt på Wikipedia. Det har hidtil ikke hjulpet at blokere Rodejong et døgn ad gangen, så jeg foreslår at der skrides til en forøgelse af blokeringstiden. --Madglad (diskussion) 19. mar 2017, 18:00 (CET)

Vi har ingen måde at vide om det er den definition han bruger (jeg tvivler på det), men RJ's indstilling er ikke ligefrem konstruktiv. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 19. mar 2017, 18:15 (CET)
Definitionerne af ordet fra UD, er ikke videre brugbare, ingen af dem var endda det første jeg selv tænkte på lå bag, så betydningen der lægger jeg ikke noget i, til gengæld har jeg bemærket at både Kartebolle og PerV selv ikke har talt pænt til Rodejong, og hsr en temmelig provokerende adfærd overfor Rodejong, jeg vil opfordre alle 3 til at bande og svovle i privaten, og så vente med at svare på hinanden til man er faldet ned igen og kan spørge til hvad modparten mener der er galt, og hvordan man kan løse det. Det hjælper ikke nogen at beskylde hinanden for at sabotere noget, og jeg vil minde folk om at fejl vil opstå, uanset hvor meget man tester og bruger sandkasser, det betyder ikke man skal hidse sig op som en 5-årig der ikke må få en slikkepind, istedet skal man aktivt gå ind og belyse problemet og prøve at finde en langsigtet løsning. Mvh. Vrenak (diskussion) 19. mar 2017, 18:54 (CET)
Jeg vil gerne have at vide hvor jeg efter Vrenaks mening ikke har talt pænt til Rodejong og har været provokerende. Jeg synes ikke selv at det er tilfældet, og jeg kan ikke ændre noget som jeg ikke ved hvad der tænkes på. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. mar 2017, 19:03 (CET)
KLOP blev på tidspunkt brugt når man ikke kunne eller ville give et kommentar uden at man kunne undgå at få modsvar igen. Så gave man et symbolsk "klop" på hovedet med knytnævenhammer mens man sagde "KLOP!". Klop er lyden man får når man rammer noget. Det har ikke noget med de her perverse tanker at gøre.  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. mar 2017, 19:03 (CET)
@Dipsacus fullonum: Jeg tænker især her på den seneste diskussion omkring infoboksen med byer, det er beklageligt hvis du ikke selv kan se du ikke taler pænt til Rodejong der, men det gør du altså ikke, du er faktisk temmelig provokerende overfor ham. Jeg håber du vil tænke mere over hvordan du henvender dig til ham og andre fremover, husk "god tro" politikken. Det er mere end tydeligt i er uenige om mange ting, men det betyder ikke nogen af jer skal forlange at enten jeres vej er den eneste sande vej, og/eller at den andens er totalt forkert. Nu er der ikke så mange der arbejder med skabelonerne, og import af WD, og hvis i ikke kan blive enige om noget, bliver i pinedød nødt til at lægge det ud til en bredere debat og så rette ind efter den er slut, uanset om det er Kartebolles eller Rodejongs, eller hvem ellers forslag det er, der får et flertal bag sig. Mvh. Vrenak (diskussion) 19. mar 2017, 19:12 (CET)
@Vrenak: Jeg vil gerne tænke mere over hvordan jeg henvender til Rodejong og andre fremover, men du bliver nødt til at være mere konkret med hvad jeg har sagt der er ikke pænt og temmelig provokerende. Det er vel tilladt at påpege over for en bruger at vedkommende har ødelagt visningen af et felt i infoboksen i en del artikler ved at have redigeret i infoboksskabelonen som artiklerne bruger? Og er det urimeligt at stille store krav til forudgående testning når man redigerer i skabeloner eller moduler som bruges af et meget stort antal artikler? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. mar 2017, 19:27 (CET)
@Dipsacus fullonum: Prøver så lige at gentage mig selv, debatten omkring den infoboks der, der er faktisk ikke et eneste indlæg i den fra din side hvor du taler pænt. Ja selvfølgelig må man påpege et problem, men med den sprogbrug der foreligger for dagen, synes jeg faktisk i alle burde forbydes at bruge ordet "ødelægge", det er et af de ord der er med til at i kører helt op i en spids gang på gang, istedet bør i spørge indtil hvorfor ændringen blev foretaget, og se om ikke denne evt. kan rettes til yderligere for et endnu bedre resultat. Så ville det også klæde alle parter at indse at ingen er perfekte og at fejl altså opstår, og istedet prøve at arbejde konstruktivt om at gøre det hele bedre istedet for konstant at rakke ned på hinanden, det ligner ærlig talt en heksejagt på hinanden. Personligt dræner det mig for lyst til at bidrage når man hele tiden skal se på den mudderkastning. Man kan fint stille store krav til testning, men man skal også være realistisk, hvis man skal teste noget i ugevis gider kun de allerfærreste bidrage, og så ender man med at det er en eller to der står bag det hele i en boks, uden det mindste input fra andre, WP er et kollaborativt projekt, ikke en legeplads for eliten. Hvis fejlene er mindre, så retter man til, er de virkeligt grove, så stiller man tilbage, hvis der til stadighed arbejdes aktivt med at løse et problem, så lad være med at rulle tilbage, men kom istedet med input til den der arbejder, hvis man tester på f.eks. 20 artikler kan der jo snildt være en masse fejl på andre artikler, ser man dem, kan man jo henvende sig og sige "sådan og sådan, kan vi ikke gøre sådan? Så tror jeg det løser problemet uden at lave fejl i de andre...". Mvh. Vrenak (diskussion) 19. mar 2017, 19:53 (CET)
Da en administrator ikke mener at man må påpege at en bruger har ødelagt en funktion i en infoboks, holder jeg hermed pause fra dansk Wikipedia i resten af marts måned. Jeg synes at Vrenaks kritik er uberettiget. Jeg har ikke udtalt mig om Rodejongs person, kun påpeget at nogle af hans redigeringer har ødelagt noget, hvilket jeg står fuldt ud ved. Rodejong har til gengæld angrebet min person under debatten, så jeg er totalt uforstående overfor at vi sammenlignes i vores debatstil. Vi tales måske ved til april. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. mar 2017, 20:04 (CET)
@Vrenak: Jeg er ikke sikker på om du overhovedet har sat dig ind i forløbet med infoboks by, Dipsacus fullonum har brugt lang tid på at sikre, at der var opbakning om diverse ændringer af skabelonen, og generelt er infoboksen først blevet ændret, når der var enighed om den. Det betyder selvfølgelig en langsommere proces, hvor alle interesserede brugere får mulighed for at five sit besyv med. Og den proces er foregået forholdsvist smertefrit. Ingen har fået sine ønsker fuldstædig uændret igennem, men det er i stor udstrækning lykkedes at få et godt resultat netop pga. den proces Dipsacus fullonum har været ansvarlig for. Overfor det står de ændringer Rodejong lavede. Midt om natten gennemtrumfede han at sætte et ikon ind efter nogle tilfældigt valgte oplysninger f.eks. at Samara ligger i Rusland. Måske skal vi have et ikon, der viser at oplysningen kommer fra wikidata, det har vi ihvertfald ikke, som jeg kender diskussionerne, opnået konsensus om. Men vigtigst samtlige infobokse, der benyttede | wikidata = alle tiltede, efter indsættelsen kunne man ikke læse hvad land byen lå i, men infoboksen viste nogle uforståelige koder. Det der genrer mig, er at en proces, hvor vi har taget et skridt af gangen, MED konsensus, pludseligt speedes op, fordi en bruger får en "smart" idé.
Når brugeren så samtidigt affærdiger problemet med udtryk som: Ikke noget at være Sur over og Er du gal og senest udtrykket KLOP!, som vi ikke har kunne få forklaret. Og samtidigt udtrykker "Jeg gider ikke mere at tale med hverken Kartebolle eller PerV". Så lægges alle forsøg på at opnå konsensus i ruiner, og processen med at udvikle infoboksene til at hente wd i overensstemmelse med brugernes ønsker.
Jeg vil iøvrigt også, ligesom Dipsacus fullonum, gerne vide hvor "Kartebolle og PerV selv ikke har talt pænt til Rodejong" og hvor jeg har "bande[t] og svovle[t]" i debatten. For mig opnås "god tro" netop gennem en almen debat om ændringer, der umiddelbart vil få indflydelse på adskillige artikler. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. mar 2017, 20:07 (CET)
Jeg vil tage anvendelsen af ordet "ødelægge" delvist i forsvar. Når folk gennem længere tid har skullet spilde tid og energi på Rodejongs mange uoverlagte redigeringer, kan jeg sagtens forstå at folk på et tidspunkt når til at opgive at føre så diplomatisk et sprog som vanligt. Men hverken diplomatisk eller udiplomatisk sprog siver ind, så de uoverlagte redigeringer fortsætter og det må de ikke. Her er vi så tilbage til spørgsmålet om individuelle skabeloner restriktioner, og her mener jeg at det vil være rimeligt at Rodejong henvises til at redigere skabeloner i en sandkasse, og så kan få andre til at lægge dem på, når han kan bevise at de er gennemtestede, også mod eksisterende data. Foreløbigt synes jeg at Rodejong skal blokeres fire døgn for sin rolle i den seneste kontrovers. Og så må der snarest træffes en principbeslutning om muligheden for individuelle restriktioner, så Wikipedia kan komme videre. --Madglad (diskussion) 19. mar 2017, 20:18 (CET)
Retter: skabeloner → restriktioner. --Madglad (diskussion) 19. mar 2017, 21:18 (CET)

Spørgsmål, blive de andre deltager i den seneste kontrovers så blokeret tilsvarende?? for ja Rodejong er jo ikke alene om kontrovers ---Zoizit (diskussion) 19. mar 2017, 20:23 (CET)

Falsk ækvivalens. Det kan godt være at de andre ikke er A+ hele tiden (det er der sjældent nogen der er), men det udelukker ikke at andre kan blive kritiseret. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 19. mar 2017, 20:31 (CET)
  •  Kommentar Jeg har ikke ødelagt noget. Jeg har ændret en infoboks ved at indsætte "|ikon=ja". At PerV bruger {{WD land}} på hvert infoboks, i stedet for at lade den direkte hente gennem Infoboksens kildekode, kan jeg ikke forudse at det netop de artikler om russiske byer der bliver ødelagt, fordi {{WD land}} ligepludselig ikke virker mere.
Jeg har arbejdet med dokumentationen, har testet "ikon=ja" på adskillige infobokse. Ingen steder i dokumentationen står at man skal bruge {{WD land}} på artiklerne. Til gengæld står der hvordan man kan ændre sager I selve infoboksen.
Hvis PerV gerne har brug for sin egen måde hvordan man anvender infoboksen, så kan han lave {{Infoboks by i Rusland}} ligesom jeg nu har lavet en {{Infoboks by i Nederlandene}}.
Jeg er ærlig talt færdig med Kartebolle og PerV, med deres konstante hakke på min person. Jeg har bedt Kartebolle i over en måned at ændre fodnoterne fra Wikidata. Men det nægter han. Han har spillet et jeg er dum lej angående henvisning til de relevante debatter, Når jeg pinger ham, spørger han bare hvorfor pinger du mig mens jeg lige før har svaret ham at han skal se debatten ovenfor hvor jeg pingede ham. Det er til at få flip over.
Så ja, jeg bliver apatisk overfor dem og skider dem et styk. Ja, jeg kunne godt have reageret anderledes, og det skal jeg igen øve mig på.
I den forløbne tid har jeg sat mig ind for at omkode alle de gamle infobokse, indføre Wikidata på en så nemt og overskueligt måde. Jeg har selv lært mig alt omkring skabeloner, Wikidata og - undskyld jeg siger det - havde jeg ikke noget som helst gavn af den dokumentation, da det næsten er uforståeligt. Jeg vil gerne udfordre andre til at forklare Kartebolles dokumentationer på {{Wikidata-emne}} og tilsvarende. Ingen tak fra dem at jeg laver dette arbejde. Kun brok. Når jeg taler med andre om de ændringer, så er de glæde for det. Og det er derfor jeg har gået videre med det, trods alt det brok.
Jeg har brugt flere sandkasser i de forløbne uger for at teste skabeloner. Og alligevel får jeg de barnlige "Husk" og advarsler på min diskussionsside. Selv mindre fejl skal udpensles, mens man lige så godt kunne have rettet det eller kunne pointere over for mig at der er noget galt, om jeg kan rette det, som andre gør. Ja jeg er ikke fejlfrit, og arbejder hurtigt, og ofte når jeg gemmer ser jeg noget der kunne gøres bedre. Så ja det giver lidt flere redigeringer end andre der er mere tålmodigt og roligt.
I har klaget så meget over {{infoboks Wikidata person}} - men den virker. Som jeg kan se det - uden fejl. Men nej! Kartebolle vil have at vi ikke anvender det. Og hvis noget ikke virker, så er det da vores eget ansvar, fordi vi bare kan lade være at bruge hans skabeloner.
Jeg må standse her, fordi jeg koger over mens jeg forsøger til at forblive venligt (Retter sætninger nu mindst 10 gange). Men det er det der er på mit hjerte.  •   Rodejong   💬 ✉️ 19. mar 2017, 21:28 (CET)
Du forstår jo slet ikke hvad du laver! Det er jo netop de infobokse der ikke anvender {{WD land}} fejlen opstod i. Den fejl, du gjorde, var, at du testede på en infoboks, der havde både |wikidata =alle og {{WD land}}. Når begge er der, slår fejlen som ikon=ja genererer i infobokse med |wikidata =alle netop ikke igennem. Der var altså ikke fejl i de infobokse, der havde {{WD land}} på, men i alle andre infoks by, der har |wikidata =alle. Du kunne have foreslået ændringen, så den kunne have været diskuteret og rettet af "nogen", der fatter hvad de laver, men du gennemførte ændringen helt uden diskussion og ødelagde dermed adskillige artikler. Hvis du ikke lærer at samarbejde med andre brugere, er der jo ikke andet at gøre end blokere dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 19. mar 2017, 22:40 (CET)
Kritikken, som Madglad, PerV og Dipsacus fullonum kommer med mod Rodejong er fuldt berettiget! De har - så vidt jeg har set - forsøgt med venlige henvendelser til Rodejong, og specielt Dipsacus fullonum som er en af vores brugere der har bedst forstand på skabeloner og moduler har haft rigtig mange henvendelser til ham. Men det ser desværre ud til, at Rodejong har meget svært ved at samarbejde med andre brugere, og når de kommer med venlige henstillinger, så bliver han stresset og nogle gange også vred, og kan ikke se, at han også kommer til at lave fejl. Og der er ingen der kan følge med i hans tempo, specielt ikke, når han ikke diskuterer sine ændringer med andre men bare indfører dem på infoboksskabeloner, som ofte bruges af tusindvis af artikler. Og nu retter nogle af jer kritikken mod Dipsacus fullonum og PerV, og det finder jeg urimeligt, og kan godt forstå, at Dipsacus fullonum reagerer med at holde en pause resten af måneden, for det er da ikke til at holde ud. Og hvem vil nu rydde op efter Rodejong? Vil du gøre det Vrenak, når du nu synes, at alle hans redigeringer er helt fine og at man bare kan rulle tilbage? Det er ikke alle der har tilbagerulnings-værktøjet, jeg har det f.eks. ikke, så det ville jeg ikke kunne gøre. Rodejong har jo selvfølgelig også mange gode redigeringer, men det er virkelig træls, at han ikke vil høre efter, når andre brugere gør ham opmærksom på fejl, og at han ikke engang vil indrømme det. Mvh. EileenSanda (diskussion) 20. mar 2017, 00:08 (CET)
Kan kun være enig med EileenSanda her. Rodejong har fine redigeringer, men har også en del problematiske - og det kan være svært at få brugeren til at indrømme fejl og mangler. Dette fører oftere end nødvendigt til kontroverser. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. mar 2017, 08:21 (CET)
  •  Kommentar Det er helt fint med jer at i har jeres meninger.
Men hvad er der der er ødelagt og skal ryddes op EileenSanda ? Der er ikke noget.
Til gengæld har jeg opdateret gamle infoboksen til at bruge {{infoboks med filter}} så de alle kan hente fra Wikidata.
Men det ser desværre ud til, at Rodejong har meget svært ved at samarbejde med andre brugere, og når de kommer med venlige henstillinger, så bliver han stresset og nogle gange også vred, og kan ikke se, at han også kommer til at lave fejl. - Sikke noget vrøvl. Jeg arbejder for eksempel godt sammen med Vrenak. Vi forstår hvad vi snakker om og har samme ønsker omkring Wikidata og infobokse. Jeg konferer da også med ham om noget er ønskeligt eller ej.
Det jeg bliver stresset over er at folk kommer med nedladende skabeloner, hentydninger og åbenlyse had mod alt der ikke passer i deres lille voldgade. At man konstant råber... brug sandkasse. Hvad har jeg de forløbne uger gjort? Ja! brugt en sandkasse! I er kommet ind i en vane med at når jeg har lavet en fejl .."BRUG SANDKASSE".. Ofte kan jeg ikke engang rette migselv før Kartebolle allerede har rullet mig tilbage eller fjerner sager som jeg lige har sat ind. Jeg har aldrig nægtet at jeg laver fejl, Tøndemageren - Men jeg nægter at blive jordet ned for noget jeg ikke gør. Og hvis man spørger pænt har jeg også vist at være modtageligt og medgørligt. Men nogle af jer taler selv med en hård tone, og når man svarer tilbage, så råber i mord og brand.
Jeg er dødtræt af denne heksejagt.  •   Rodejong   💬 ✉️ 20. mar 2017, 09:24 (CET)
Vi er helt enige om, at du ikke er den eneste der bruger et nedladende sprogbrug - og tro mig, jeg har også øje på andre der gør (inkl mig selv). Forskellen er dog, at du igen og igen bruger denne form for nedladende sprog (senest KLOP!), og det er ikke, vil aldrig være konstruktivt. Yderligere har du selv tidligere proklameret at du har en lidelse, der gør at du arbejder til grænserne hver gang. Dette kan være mere end almindeligt provokerende for andre brugere. Jeg anerkender at du kan have svært ved at se dette - men det er desværre for dig fakta. Der er flere måder at reagere på, når man føler sig uretfærdigt behandlet - men eksempelvis at skrive "KLOP!", er ikke en måde der fremme andet end raseri og had fra andre skribenter. Igen, du laver også rigtigt mange gode ting, det skal du ikke være i tvivl om - men de dårlige ting trækker desværre for meget i den forkerte retning i øjeblikket. Det bør du tænke over - og så er det nok en god idé at holde en pause fra da.wiki i en uges tid tænker jeg :) mvh Tøndemageren (diskussion) 20. mar 2017, 09:33 (CET)
Som sagt... enig at jeg kunne have gjort anderledes, men jeg gad ikke mere at blive hakket på. Så jeg lukkede bare døren.  •   Rodejong   💬 ✉️ 20. mar 2017, 10:15 (CET)
Der er andre muligheder end at være provokerende. Jeg vil anmode dig om selv at trække stikket i et par dage (gerne min. en uge og helst samme periode som Kartebolle), til der er faldet ro på igen. Hvis du ikke frivillig går denne vej, vil jeg anmode en anden administrator om blokering i en kortere periode, da dine handlinger på diskussionssiderne, samt flere af dine redigeringer på infobokse, ikke er i orden. Jeg ønsker ikke at du forsvinder fra da.wiki, men at du tager en tænkepause og finder ud af hvad du ønsker mht da.wiki og om du kan samarbejde med en større brugergruppe. Sidstnævnte stiller jeg mig tvivlende overfor på nuværende tidspunkt, desværre. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. mar 2017, 11:04 (CET)
Jeg har nu givet Rodejong en uges tænkepause. Årsagen kan ses på brugerens diskussionsside. Hvis en administrator mener at jeg har foretaget en forkert handling, eller at tidsperioden er for lang, så ret gerne til - men gør opmærksom på dette også. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. mar 2017, 12:39 (CET)
Det er altid svært at give etablerede brugere en blokering, for balancen er svær at finde. Rodejong har været involveret i utallige konflikter og har fået mange henstillinger. At der er nogle personlige udfordringer, som kan ligge bag nogen af konfllikterne, mener jeg ikke skal være en undskyldning. Det kan være en anledning til at andre brugere prøver at tage hensyn, men i det store hele bør der ikke forskelsbehandles ud fra sådanne årsager. Vi skal huske på at det ikke kun er de involverede brugere som læser diskussionerne. Hvis nye eller uerfarne brugere læser med, kan de blive i tvivl om vores regler og det kan påvirke vores diskussionsklima eller endnu være - de kan blive skræmt fra at deltage i diskussionerne. Nu talen er inde på forskelsbehandling, så forstår jeg ikke Vrenaks støtte til, at der ikke bliver anvendt sandkasse og test inden redigeringer bliver rullet ud. Jeg forstår kompleksiteten, men på den anden side påvirker ændringerne mange artikler og brugere og mulighederne for at finde konsensus når ændringer bliver lavet live er langt dårligere. Hertil kommer så alle de ubehagelige konflikter som har været indtil videre mht. wikidata og derfor synes jeg det er langt vigtigere at blive enige inden redigeringerne foretages end at man haster brugen af wikidata igennem. Alle andre skal bruge sandkasse og teste inden man laver gennegribende ændringer, det bør også gælde for Rodejong. Afslutningvis vil jeg sige at jeg håber virkelig vi at Rodejong fortsætter sit arbejde på da-wiki efter pausen. Han vil gerne projektet og har mange gode bidrag. Når de betingelser er til stede, synes jeg vi skal være rummelige på da-wiki. - Savfisk (diskussion) 20. mar 2017, 17:05 (CET)

Forlængelse[rediger kildetekst]

Jeg foreslår at blokeringen af Rodejong forlænges med en måneds tid. Uden mulighed for at redigere egen diskussionsside. Rodejong har omgået blokeringen og forsøgt at fortsætte polemikkerne vha. af sin diskussionsside, og har fortsat beskyldningerne mod andre. Rodejong har arbejdet videre på Wikidata og dermed det facto ikke respekteret blokeringen. Spørgsmålet om blokeringer og Wikidata må tages op på Landsbybrønden ved lejlighed. Det er nødvendigt at få Wikidata-projektet tilbage på sporet. Dette lader sig ikke gøre, hvis Rodejong blander sig i det, og blokeringen udløber mandag middag. Lad os lige huske at indeværende blokering er 6. blokering siden december. --Madglad (diskussion) 25. mar 2017, 19:12 (CET)

Siden hvornår skal en blokering på Wikipedia på dansk, gælde på diverse søstersider? så som Wikidata, Wikiquote, Wikimedia Commons med flere, og synes godt nok at det er en overdrivelse at forlænge blokeringen ---Zoizit (diskussion) 25. mar 2017, 19:17 (CET)
Hvem har skrevet, at blokeringer skal "gælde på diverse søstersider"? --Madglad (diskussion) 25. mar 2017, 19:42 (CET)
Madglad Du skriver Rodejong har arbejdet videre på Wikidata og dermed det facto ikke respekteret blokeringen og jeg spørger om blokering på Wikipedia på dansk, gælde på diverse søstersider? så som Wikidata, Wikiquote, Wikimedia Commons med flere, så vidt jeg ved står der ingen steder at man ikke må redigere på andre Wikipedia eller nogen af søstersiderne, når man har en blokering på wikipedia på dansk, for så skulle Bruger:Sju hav jo ikke have lov til at redigere her på wikipedia på dansk (Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/To tidsrøvende brugere) --Zoizit (diskussion) 25. mar 2017, 19:57 (CET)
Jeg skrev "Spørgsmålet om blokeringer og Wikidata må tages op på Landsbybrønden ved lejlighed". På Landsbybrønden ved lejlighed. Men ja, det er da problematisk, at man kan arbejde videre på da-wiki gennem Wikidata. Og det synes jeg ikke er emnet her, men på Landsbybrønden ved lejlighed. Men folk, der forsøger at danne sig et helhedsindtryk af Rodejong, vil selvfølgelig også skele til dette forhold og til de utallige blokeringer og individuelle restriktioner på nl-wiki. Det bidrager alt sammen til at give et helhedsindtryk. --Madglad (diskussion) 25. mar 2017, 20:24 (CET)
Madglad Du skriver også Rodejong har arbejdet videre på Wikidata og dermed det facto ikke respekteret blokeringen og jeg spørger igen hvor står der at man ikke må redigere på de forskellige søstersider? så vidt jeg ved er wikidata en selvstændig side og ikke en dele af wikipedia på dansk, altså kan vi på wikipedia på dansk ikke bestemme hvem der må og ikke må redigere på andre af søstersiderne ---Zoizit (diskussion) 25. mar 2017, 21:21 (CET)
Wikidata er ikke en wikipedia, men en database, som bl.a. servicerer da-wiki. Hvad Rodejong laver i andre sprogs poster i databasen har ingen betydning, men det har de dansk-sprogede poster, da de er tæt integreret i da-wiki. --Madglad (diskussion) 25. mar 2017, 21:45 (CET)
Madglad du behøver ikke at fortælle mig hvad wikidata er det ved jeg godt, jeg spørger igen, hvornår er det blevet sådan at hvis man er har en blokeringen på wikipedia på dansk, at man ikke må redigere på søstersiderne, her under wikidata?? ---Zoizit (diskussion) 25. mar 2017, 21:49 (CET)
Jeg besvarede allerede dette 20.24. --Madglad (diskussion) 25. mar 2017, 21:52 (CET)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Hvis en bruger der har fået en blokering, men stadig har rettigheder til at foretage ændringer enkelte steder, fortsætter med at lave ændringer, som Rodejong har gjort, dels på sin diskussionsside, dels på da.wiki, for på denne måde at påvirke både diskussion OG indhold på da.wiki, så er det problematisk. Brugeren er blevet bedt om at holde en tænkepause, men har tydeligtvis gjort alt hvad der var muligt, for at omgå denne tænkepause (en tænkepause ingen administratorere har været uenig i so far) - det vidner for mig om at brugeren er et problembarn. Der kan være en vis ræson i at en blokering på da.wiki også skal gælde WD, for netop at undgå den nuværende situation, men det er noget der skal tages op på landsbybrønden (jeg er pt. hverken for eller imod). Vi er efterhånden vidende om at netop Rodejong vil gå lige til grænsen hver gang - så det overrasker egentlig ikke at brugeren redigerer på WD med de danske data. Men havde brugeren forstået pointen med blokeringen, havde brugeren ikke gjort det, og det er det der skræmmer mig. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. mar 2017, 22:31 (CET)