Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokeringslog på engelsk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Omkring sidste uge eller tidligere begyndte alle beskeder i blokeringsloggen at være på engelsk for mig, jeg ved ikke om det er sådan for andre brugere, men i stedet for at der står "X blokerede Y i 2 timer" etc. står der i stedet "Pugilist (diskussion | bidrag) blocked 5.103.14.58 (diskussion) with an expiry time of 1 dag (kun anonyme brugere, kontooprettelse deaktiveret) ‎(Gentagent hærværk: 2. Blok)"

Er det en ændring i MediaWiki eller en fejl der skal rapporteres på Phabricator? Mvh. InsaneHacker (diskussion) 16. mar 2015, 09:24 (CET)

InsaneHacker jeg vil bare lige fortæller, at du ikke er alene om det teksten er engelsk for mig også --Zoizit (diskussion) 16. mar 2015, 09:29 (CET)
Der blev for nylig lavet en ændring i MediaWiki, som gør at oversættelsen af den besked findes på en ny side, hvorfor den skulle oversættes igen. Jeg har ikke helt forstået meningen med ændringen, men jeg har allerede for et stykke tid siden genoversat beskeden på translatewiki.net (hvor MediaWiki oversættes). Jeg ved ikke, hvor lang tid der går, før oversættelsen dukker op, men den er på vej. --Cgt (diskussion) 16. mar 2015, 09:49 (CET)
Normalt rulles nye versioner af mediawiki ud på wikipedia på onsdage. Om de nye oversættelser ved jeg ikke. Men på testwiki er teksterne igen på dansk. Og den er normal en version længere fremme. --Steen Th (diskussion) 16. mar 2015, 10:46 (CET)