Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Doofenschmirtz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til orientering: Tjekbrugerne har konstateret, at Doofenschmirtz selv har begået noget af det hærværk, han har fjernet/påpeget. Da han har lovet at det ikke sker igen, og i samme periode også har bidraget positivt, har vi ladet ham fortsætte sit arbejde i Wikipedia, men under skærpet opsyn. Eventuelle mistanker om nye forseelser kan sendes til en af os via funktionen "Send e-mail til denne bruger". - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 12. jul 2017, 20:19 (CEST)

Igen tak for påmindelsen. Din mail har ændret mit liv! Jeg mener det positivt. Jeg havde en snak med Vrenak på IRC-chatten hvor vi fik talt om mit og andres hærværk. Da han sagde, at jeg bestemt ikke er den første, og næppe den sidste, der startede karrieren med hærværk, blev jeg lidt mere rolig. Jeg håber dog, at du alligevel kan tilgive mig. Kærlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 12. jul 2017, 21:34 (CEST)
Doofenschmirtz jeg er sikker på du er blevet tilgivet, og så længe du husker at lade være med at falde i med hærværk, tror jeg ikke du skal være bekymret --Zoizit (diskussion) 12. jul 2017, 21:38 (CEST)
Jeg var så bekymret, da Kaare skrev mailen til mig sidste uge. Det endte dog mildt, så det kun var ip-blokeringsundtagelsen der røg. På den anden side, blev jeg takket være Tøndemageren autopatruljant, hvilket jeg er meget glad for. Med venlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 12. jul 2017, 21:49 (CEST)
Og det har du også fortjent!  •   Rodejong   💬 ✉️ 12. jul 2017, 23:04 (CEST)

[redigeringskonflikt
Jeg blev i nat ramt af et personangreb, hvor en bruger sagde, at "jeg hverken er 16 år og er ny på Wikipedia" HVILKET IKKE PASSER! Jeg vil gerne have slettet det indlæg og en blokering af IP-brugeren, der måske er TorbenDK, på minimum 6 måneder, da det formentlig er den samme person, der lavede personangreb på Rodejong forleden. Desuden overvejer jeg at indsætte et billede af mig ind på min brugerside som et bevis på, at jeg ER 16 år. Mvh.   Doofenschmirtz   (Diskussion) 17. jul 2017, 05:44 (CEST)


AOA'en var af orienterende karakter. Orienteringen er givet, og AOA'en lukkes herefter. --Pugilist (diskussion) 31. jul 2017, 20:17 (CEST)