Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Fona2000

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ønsker hjælp til at få blokeret Bruger:Fona2000's adgang til at redigere i en række artikler med relation til Søren Bregendal, som brugeren er meget interesseret i og har redigeret i over 200 gange. Derudover drejer det sig også om Søren Bregendals diskografi, C21 og Lighthouse X. Årsagen er, at brugeren igen og igen foretager ændringer, der får artiklerne til at afvige fra etablerede praksisser og fylder dem med encyklopædisk irrelevant indhold (se historikken på Søren Bregendal), på trods af at jeg har forsøgt at indgå i dialog og forklare, hvorfor artiklens opbygning er som den er, og at man bliver nødt til at diskutere sig frem til en løsning på diskussionssiden i den slags situationer. Det har jeg gjort i både redigeringsopsummeringer, på Diskussion:Søren Bregendal og brugerens diskussionsside. Alligevel har brugeren blot tilbagestillet uden forklaring eller genindsat tekst. Jeg har brugt alt for meget tid på at tilbagestille redigeringer og forsøge at få artiklerne tilbage på sporet. Som et ses af brugerens diskussionsside har vedkommende flere gange haft problemer med at følge de gældende regler på wikipedia. Brugeren har desuden overfuset KnudW og Madglad har også forsøgt at bankenoget fornuft ind uden held. For min skyld kan brugeren også godt blokeres permanent, men en reduceret adgang til at redigere vil også hjælpe betragteligt. Toxophilus (diskussion) 11. jan 2021, 08:43 (CET)

Er problemerne relateret til et bestemt emne, så er det værd at overveje et emneforbud fremfor en almindelig blokering, evt. kombineret med et kommunikationsforbud i det tilfælde, at brugeren har samarbejdsvanskeligheder med bestemte brugere. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 11. jan 2021, 08:48 (CET)
Teknisk er der kommet mulighed for at blokere på sideniveau. Men vi har ikke en politik på området. Reelt set er det også et emneforbud. --Steen Th (diskussion) 11. jan 2021, 10:52 (CET)
Fona2000's adfærd har givet anledning til vrøvl i månedsvis, uden at det har ført til adfærdsændringer. Selv efter at denne anmodning er oprettet, og brugeren gjort opmærksom på den, er der genindsat åbenlyst irrelevante oplysninger i artiklen om Søren Bregendal. På den baggrund må jeg konkludere, at brugeren ikke er modtagelig for kritik og ikke ønsker at samarbejde. Da seneste blokering var på en måned, må en tre måneders blokering derfor være rimelig nu. --Dannebrog Spy (diskussion) 11. jan 2021, 12:50 (CET)
Efter brugerens seneste redigering der er en tilbagestilling af, hvad jeg havde rette ogt argumenteret for på diskussionssiden vil jeg også mene, at den eneste fornfutige løsning er en blokering. Jeg har derfor overstreget sætningen om, at det skal begrænsens til en bestemt samling artikler i mit oprindelige indlæg. Toxophilus (diskussion) 11. jan 2021, 12:55 (CET)

Det er bekymrende, at brugeren fortsætter sin problematiske adfærd frem for i første omgang at forsøge at forklare sig. Jeg har derfor blokeret brugeren; i første omgang i en måned. Den tidligere blokering på en måned var begrundet i (et omfattende) sokkedukkeri, og således ikke begrundet i de nuværende problemer, hvorfor jeg har valgt ikke at lægge yderligere til. Er andre uenige heri, vil jeg ikke modsætte mig en forlængelse. --Pugilist (diskussion) 11. jan 2021, 14:56 (CET)

Jeg har pba. denne diskussion fjernet Fona2000's seneste geninndsættelse af tvivlsomme påstande. Enig med Pugilist i en måneds blokering, men herefter må det gøres klart, at en gentagelse af disse genindsættelser fører til omgående og skærpet sanktion.--Ramloser (diskussion) 11. jan 2021, 15:14 (CET)