Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Genoprettelse af Jojo's Bizarre Adventure

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Brugeren EPO har slettet siden Jojo's Bizarre Adventure uden nogen grund. Artiklen havde en rimmelig mængde indhold og med passende indhold, så jeg finder derfor sletningen uacceptabel, og jeg vil gerne anmode om at artiklen bliver genoprettet, og at brugeren, som har slettet denne artikel, bliver undersøgt nærmere. Jeg har hurtigt kigget på deres bidrag og kunne ikke finde andre misbrug, så måske er det en fejltagelse, men jeg kan ikke se deres sletningslog, så jeg ved ikke, om de har slettet andre artikler.

Ztash (diskussion) 28. apr 2021, 11:45 (CEST)

EPO slettede siden med begrundelsen "Maskinoversættelse / Machine translation: indholdet var: {{sprog}}", så uden at have set artiklen, så tyder det på at oversættelsen har været af så dårlig kvalitet, at EPO har vurderet at den opfylder kriterierne for en hurtigsletning. Du kan evt. få artiklen overført til din sandkasse, hvis du ønsker at arbejde videre på oversættelsen.--Kjeldjoh (diskussion) 28. apr 2021, 13:16 (CEST)
Den er nok slettet lige hurtigt nok. Hvis den skal slettes, bør den gå over et sletteforslag. Den er gendannet. --Pugilist (diskussion) 28. apr 2021, 13:25 (CEST)