Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Godthåb

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej.

Kan nogen jf. Wikipedia:Flertydige titler#Flertydig-sider være søde at slette Godthåb som lige nu er en omdirigering, og flytte Godthåb (flertydig) dertil?

På forhånd tak hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. sep 2018, 10:38 (CEST)

Er nogen af elementerne på flertydig-listen virkelig lige så kendte som Nuuk? Det virker til at Nuuk er hovedbetydningen, og så bør flertydig-listen blive hvor den er, ikke sandt? -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 10. sep 2018, 16:27 (CEST)
Tja... Bortset fra nu, er det længe siden jeg har hørt/læst nogen bruge Godthåb om Nuuk. For ti år siden ville jeg have været enig, men ...? - Nico (diskussion) 10. sep 2018, 17:24 (CEST)
Enig med Nico her. Skal det foreslåede gennemføres bør det dog for en god ordens skyld nok drøftes i et egentligt flytteforslag først. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. sep 2018, 17:35 (CEST)
Det er blevet løst for længe siden således at Godthåb stiller videre til Nuuk med bemærkning om, at Godthåb viderestilles, og at der er en flertydig for Godthåb. JEG var på vej ud af døren, da jeg rodede med det, så jeg fik ikke fulgt op her, hvilket beklages. Men på kommentarerne synes der at være enighed om, at den valgte løsning også er den rigtige. --Pugilist (diskussion) 13. sep 2018, 16:04 (CEST)
Nico og Asger mener vistnok at Nuuk ikke længere er Godthåbs hovedbetydning, mens jeg mener det fortsat er den mest kendte betydning, så der er vel ikke fuld enighed. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 13. sep 2018, 16:07 (CEST)
Tja, ingen protest i hvert fald. Jeg føler mig nu også ret overbevist om, at hvis man tager en voxpop på den lokale hovedgade, så er svaret entydigt. Selvom antal af indgående links ikke i sig selv skal være afgørende, er der heller ingen tvivl om, at næsten alle de mange indgående links til Godthåb alle omtaler Nuuk. --Pugilist (diskussion) 13. sep 2018, 16:11 (CEST)
Ja, min pointe er at selv om Godthåb nok har en formindsket sammenkædning med Nuuk, så er denne formindskede sammenhæng stadigvæk større end alle de andre. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 13. sep 2018, 16:18 (CEST)
Tja, når jeg kigger på Google, har jeg indtryk af, at Godthåb (Svenstrup) ved Aalborg er den betydning, der oftest dukker op, men at den bestemt ikke dominerer. Nu hjælper det selvfølgelig, at der bor omkring dobbelt så mange i Aalborg som i hele Grønland. Desuden vil dem der beskæftiger sig med Grønland i større omfang nok være tilbøjelige til at benytte de grønlandske navne. Til gengæld fylder de danske navne nok en del i historisk sammenhæng. --Dannebrog Spy (diskussion) 13. sep 2018, 16:28 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Drøftelsen af, hvad der er hovedbetydning ligger ud over AOA, men bør i stedet håndteres ved en flyttediskussion, hvis artiklen skal flyttes videre. Denne AOA lukkes. --Pugilist (diskussion) 8. nov 2018, 16:18 (CET)